napihnjenost in pekoča voda (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

maktub -> napihnjenost in pekoča voda (11.4.2011 9:46:54)

mene pa zanima a ste tudi ve napihnjene.. noseča sem 20t 4d in proti koncu dneva občasno tudi zjutraj po 1 kozarcu vode sem ko en balon... napihne se mi pa tukaj čisto zgoraj pri žljički  ob rebrih in postane trd...nič mi ne pomaga... tudi prebavo imam tko...kak dan ok kak dan groza....
pred 2 tednoma sem bila hospitalizirana zaradi pritiska na mehur in ker me je pekla voda( urin),sumili so na uroinfekt ampak izvidi so bili super tko da so me nasl.dan izsustili...dejan pa zespet... nevem zakaj me peče če je voda ok?..

butt3rfly -> RE: napihnjenost in pekoča voda (11.4.2011 10:24:56)

glede napihnjenosti pomojem ne rabiš panike zganjat. mislim, da gre pač še za eno nosečniško nevšečnost, ker je pri meni včasih isto, pa čeprav sm noseča 30 tednov.

glede pekoče vode-vem, kak je to hudo, ker imam tud sama zelo občutljiv mehur in sem zelo dovzetna za vnetja. če te peče, pol gre ziher za vnetje. morm potrkat, da med nosečnostjo do sedaj še nisem imela teh težav, ker se fuuuuul pazim. kaj nej rečem-veliko, veliko pij in če nebi bilo boljš, pojdi k zdravniku. že za navadnega človeka je to zelo hudo, kaj šele za nosečnico.

Stran: [1]