Taddy78 -> RE: obvezno zdravstevno zavarovanje (12.4.2011 10:55:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica_1 v kolikor nimaš veljavnega osnovnega zdravstvenega zavarovanja, ti tudi dodatno ne velja To pa ne bo držalo. Sama sem tudi nekaj zaj... z osnovnim, dodatno sem imela plačano. Dala sem kri in to stane v celoti 10evrov. Ker nisem imela osnovnega, sem plačala odvzem 9 evrov,1 evro gre preko dodatnega. Zato pa je osnovno dosti bolj pomembno, ker krije večji del stroškov, dodatno pa en mali del. kot bivša zaposlena na Vzajemni, ti lahko povem, da ima zvezdica prav... če nimaš osnovnega, ti dodatno ne velja. Kot da ga ni, pa ga lahko plačuješ in ne vem kaj, ampak žal se en z drugim povezujeta. Na podlagi računa je gospa na Vzajemni takoj povedala, da zaostajam z osnovnim zavarovanjem (no, razen če se kmečko razlikuje od navadnega), saj je na računu vidno, da je 1 evro krilo zavarovanje preko Vzajemne, 9evrov pa sem morala plačati, ker ni bilo osnovnega. Kaj pa vem. Mogoče pa vzajemna ne krije vseh zdravstvenih storitev.
|
|
|
|