Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, do 6h zjutraj sem.:)
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:13:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem greva pa danes na :kava:, Tašonka!
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:15:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, ne vem kako bo mojemu :love: to všeč, če me ne bo hitro domov. Revež sploh ne more spat, če me ni.
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Še eden več za v rit sunit... :hudicek:
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:16:42
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)- Zakaj?
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker ne smeš z mano na :kava:, ker revež ne more spat! Pa naj bo malo pokonci, :hudicek:, saj mu ne bo škodovalo... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeprav je tud vprašanje, kakšna bom jaz zjutraj, ker mam 12-urno nočno. K zombi.:)-
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj bi bili dve taki! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:24:54
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti si tud 12 ur?
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, a veš kakšna sem! Zdele sem porajtala... Sem dala dans same "ta bolš" cunje prat, in sem v eni dobesedno razcufani trenirki v službi. Pa pulover sem si zapacala z zobno pasto, k sem si na hitrco umila zobe, preden sem šibala v službo.:)- K da bi ušla iz Polja.:)-:)-:)-
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:30:02
|
|
|
|
Anonimen
|
A, ne, jaz se jim pa ne pustim za 12 ur... 8 pa pika!
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa z odpetimi kavbojkami, ker je Robi že prevelik, in z majčko, ki mi je prekratka... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
A drgač si ti še v starih kavbojkah? Samo da jih odpneš? Madona, jaz že dva tedna skačem v nosečniških kavbojkah okol, al pa hlačah na elastiko. Sem zadnjič skor umrla, ko sva šla z mojim :love: v kino in sem si še stare kavbojke gor navlekla - prej ful komot in še malo elastične - zdej sem pa cel film presedela z odpetimi kavbojkami. Od naslednjega dne nosim nosečniške.:)-
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:39:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne, imam ene malce širše, ne tiste svoje običajne, oprijete, pa tudi to nič ne pomaga. Pri plači bo treba res po ta prave nosečniške.
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:43:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz skoz stikam po oglasih, katera prodaja kake rabljene, ker so nove ubijalsko drage, katerekoli nosečniške cunjice. Pa sem do zdaj imela samo 1x srečo, sicer pa zdaj ni še krize, ker še ni premrzlo za tiste poletne na elastiko. Ampak so vse nekam drobne, moje konfekcijske skoraj nobena ne prodaja, pa nimam kakih ekstremnih. Vse so naštelane na 38 - blagor jim.
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se gibljem nekje med 36 in 38 - odvisno od modela... :zmeden2: Koliko pa stanejo te presnete hlače, da se pripravim, ko grem v ponedeljek po ene?
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:51:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem koliko stanejo, vem da se sploh nisem pretirano razgledovala, ker sem že v izložbah videla previsoke cene, mi je pa kolegica, ki je kupovala cunje v Kepici in La Vie rekla, da težko najdeš kaj pod 11 ali 12 jurjev. Tud majčke, kaj šele hlače in ostalo.
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 1:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A ja? No, za tiste 3 mesece pa že ne dam takega zneska. Bom pa kar lepo v trenirkah okrog hodila... Če pa komu kaj ni prav, naj se pa stran obrne...
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 2:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)- Ja saj imaš to prednost, da si skoz v nočni. Jaz ponoči skoraj vedno v trenirki pridem, samo podnevi mi pa glih ni, da bi. Saj samo še ene hlače rabim, mam dost dvoje.
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 2:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Podnevi pa prakticiram pižamo ali pač nekaj, v čemer spim. Za :kuza: ven peljat je pa tudi trenirka OK. Ko imam pa kakšne opravke, je pa tudi nekaj hlač pri hiši, ja. Sicer pa sem prav ponosna na trebušček in ga veselo kažem naokrog.
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 2:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tud ful ponosna na svoj trebuh. Zdaj se mi že ornk pozna. Me pa fotr zajebava, da se napihujem in da sem domišljava.:)-:)-:)-
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 2:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
To je še v redu. Moj :love: me je začel klicati "narastek"... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 2:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)- Ta je pa dobra! :)-:)-:)-
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 2:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja... Prej sem bila samo "bajsi"... Kaj šele bom? :ups:
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 2:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Bajsi?:zmeden2: Pred nosečnostjo? Ker si suha ko prekla, se že na slikah vid, sploh pa po konfekcijski 36-38.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?