Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 1:28:03
Anonimen
Joj, a veš kakšna sem! Zdele sem porajtala... Sem dala dans same "ta bolš" cunje prat, in sem v eni dobesedno razcufani trenirki v službi. Pa pulover sem si zapacala z zobno pasto, k sem si na hitrco umila zobe, preden sem šibala v službo.:)- K da bi ušla iz Polja.:)-:)-:)-
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 1:36:37
Anonimen
A drgač si ti še v starih kavbojkah? Samo da jih odpneš? Madona, jaz že dva tedna skačem v nosečniških kavbojkah okol, al pa hlačah na elastiko. Sem zadnjič skor umrla, ko sva šla z mojim :love: v kino in sem si še stare kavbojke gor navlekla - prej ful komot in še malo elastične - zdej sem pa cel film presedela z odpetimi kavbojkami. Od naslednjega dne nosim nosečniške.:)-
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 1:43:00
Anonimen
Jaz skoz stikam po oglasih, katera prodaja kake rabljene, ker so nove ubijalsko drage, katerekoli nosečniške cunjice. Pa sem do zdaj imela samo 1x srečo, sicer pa zdaj ni še krize, ker še ni premrzlo za tiste poletne na elastiko. Ampak so vse nekam drobne, moje konfekcijske skoraj nobena ne prodaja, pa nimam kakih ekstremnih. Vse so naštelane na 38 - blagor jim.
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 1:51:56
Anonimen
Kaj pa vem koliko stanejo, vem da se sploh nisem pretirano razgledovala, ker sem že v izložbah videla previsoke cene, mi je pa kolegica, ki je kupovala cunje v Kepici in La Vie rekla, da težko najdeš kaj pod 11 ali 12 jurjev. Tud majčke, kaj šele hlače in ostalo.
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 2:04:54
Anonimen
:)-:)-:)- Ja saj imaš to prednost, da si skoz v nočni. Jaz ponoči skoraj vedno v trenirki pridem, samo podnevi mi pa glih ni, da bi. Saj samo še ene hlače rabim, mam dost dvoje.
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 2:25:11
Anonimen
Podnevi pa prakticiram pižamo ali pač nekaj, v čemer spim. Za :kuza: ven peljat je pa tudi trenirka OK. Ko imam pa kakšne opravke, je pa tudi nekaj hlač pri hiši, ja. Sicer pa sem prav ponosna na trebušček in ga veselo kažem naokrog.