Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:08:16
|
|
|
|
nikitta
|
:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:08:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober predlog, ptička, ampak a res misliš, da bom po nočni službi pokonci posebej za "anonimke"? Saj odprejo temo o meni že brez mene - ker vedo, da takrat spim... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:09:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
saj sem že prej napisala, da itak nikoli ni vsem prav, tko da je čist vseen, če si al te ni :)- če se seveda oziraš na to :)- :)
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana - dol mi visi tisto, česar nimam... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah, saj ne bi vedele, kaj je IP tracker, če ne bi jaz zraven še tega napisala... Poleg tega ga pa tako redkokdaj prižgem, da...
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar izpusti jo, bova vsaj začeli s pljuvanjem... :)-:)-:)- Ti boš mene zmerjala, ja... :hudicek:;)
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:13:05
|
|
|
|
kofetek2010
|
smo že enkrat ugotavljale, da so najbolj "fine" tiste, ki so stare mal čez 20, frišne mamice :)- tiste najbolj težijo in se imajo za pametne, resne, izobražene, razgledane in jim gre vse na živce al na jetra :)-
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:14:43
|
|
|
|
viv_
|
Jest grem pa počas spat... Jutr upam da bo tamala mal pospala, pol greva pa paradirat po Kranju... Komi čakam! Upam, da bom kerga znanga narajmala, da greva na en kofe...
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:15:57
|
|
|
|
nikitta
|
malo sem šla pogledat kaj se je to dogajalo, "tam doli", pa nisem mogla, da ne komentiram. Ah, zdej mi je lažje, bolj bom spala
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč, viv! 9nebesa
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:17:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj ljubosumje se voha že skozi monitor... :)-:)-:)- Bi me pa zelo veselilo, če bi "anonimke" povedale, zakaj so ljubosumne...
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:18:27
|
|
|
|
viv_
|
Kerensa... sej mal bom še kle visela, k še cune obešam usput...
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:18:32
|
|
|
|
kofetek2010
|
škoda viv, da je slabo vreme, da ne boš mogla pokazat svoje "braun boje" :)- lepo nočkaj :) :zaspan::zaspan::zaspan: jaz tud grem počasi, tko da lepo čvekajte še naprej :) nočka!
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:20:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč, jana! 9nebesa
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:20:21
|
|
|
|
nikitta
|
Kerensa, a zdaj vidiš kako te imajo punce rade. A te še malo pocrklamo in ti povemo, da je brez veze delat račune in zgubljat cajt za "globoke misli". Če ti paše, pa povej, večina jih je prijaznih
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem se prišla crkljat... Prišla sem se tepst...
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:23:09
|
|
|
|
viv_
|
Ja Jana... nč bahanja z braun bojo. Pa še eno tako fajn tuniko sem si kupla za na kavbojke, sam ni primerna za pozim :grrr: Zdej pa res grem! nočko
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:23:14
|
|
|
|
superfly
|
Punce, ne bit jezne, ker bom odkrita in ne anonimna, ampak men pa tole ni nič več všeč. Ste se kr neki grupirale, pa sam neko šimfanje vsak dan. Včasih ste ble zabavne in je blo luštno vaše debate brat, zdej ste pa vse popizdile na to kje je kdo koga zašimfal, da ga boste nazaj.:zmeden: Ne zamerit, sam mislim, da tale forum ni namenjen temu. pa lahko noč in jutri velik sončka vsem lps
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IP je neke vrste EMŠO računalnika. Po njem se da ugotoviti, kdo je uporabnik oz. kdo je naročnik Interneta.
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:24:54
|
|
|
|
jaz99
|
Ma kaj se boš tepla ,ko pa je na svetu že preveč nasilja in sovraštva. Misli pozitivno in poglej sovražnika ob strani ,ter se mu sladko nasmej. Bolelo ga bo bolje kot to da van ugrizneš in se zaletavaš.
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:24:56
|
|
|
|
nikitta
|
Tepst? Golim rukama i jezikom do poda! Pa, vidiš da so se vsi razbežal'!?
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Superfly, danes smo tukaj zato, da razčistimo to nesmiselno pljuvanje in netoleranco, ampak na žalost, tiste, ki to počnejo, nimajo "jajčnikov", da bi se pridružile.
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj revce "anonimke" marsikaj boli... Brez mene...
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:26:35
|
|
|
|
nikitta
|
superfly ima prav
|
|
|
|
Nočna debata - danes samo za "anonimke... 16.8.2005 0:29:54
|
|
|
|
superfly
|
Whatever :( v glavnem, imejte rade in uživite, življenje je prekratko, da bi ga trošili za tiste, ki tega niso vredni. Take it easy lahko noč
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?