Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo za 5 in 7 letnega fantka 8.4.2011 14:06:47
|
|
|
|
kajalin*
|
Kakšne poučne knjige,je lepo darilo pa ne morš sfalit Igrač mnda imajo otroc že preveč.Pr nas je tako,da se mamice med seboj vprašamo,če kdo kej rabi.Al pa živalsko kraljestvo album je tud trajna poučna zadeva.
|
|
|
|
RE: Darilo za 5 in 7 letnega fantka 8.4.2011 15:13:53
|
|
|
|
pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 Ima katera kako idejo kaj je aktualno za to starost??? če sklepam po našem fantu: karte za kino (zdaj prihaja RIO...zakon ) ali bowling ali oboje, karte za kopanje, kakšna frajerska majčka in šilt kapa...kolesarske rokavice, če kolesarita...če pa že kaj bolj "pametnega", potem obvezno zraven vsaj 1 gormit ali kakšna podobna figurica (zmaj, ben10 ipd.)
|
|
RE: Darilo za 5 in 7 letnega fantka 8.4.2011 17:00:50
|
|
|
|
alda
|
naš bo julija 7. in so zakon vse Lego kocke...so pa trenutno kar ugodne v Tušu. Pa seveda majce z Bat manom, Super manom, Toy stori,.... ja pa karte Power rengers, jugi ju,..
|
|
RE: Darilo za 5 in 7 letnega fantka 8.4.2011 21:47:23
|
|
|
|
botrca
|
Majčke risanih junakov, rolerji, šilt kapa, lego kocke...je pa odvisno do koliko € greš...
|
|
RE: Darilo za 5 in 7 letnega fantka 9.4.2011 7:25:11
|
|
|
|
sonček33
|
Diabolo za oba. Zmerna cena, super darilo.
|
|
RE: Darilo za 5 in 7 letnega fantka 9.4.2011 10:27:26
|
|
|
|
Fleka
|
Moj sin bo jutri star 5 let.Kot večina njegovih vrstnikov si želi Bakugane,Dinozavre,Gormitke,......uro Ben 10,.........
|
|
RE: Darilo za 5 in 7 letnega fantka 9.4.2011 21:01:37
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Diabolo za oba. Zmerna cena, super darilo. Ja, to ja. Ali pa vsakemu eno fuzbalsko žogo.
|
|
|
|
RE: Darilo za 5 in 7 letnega fantka 9.4.2011 21:07:39
|
|
|
|
benika
|
Naš 5-letnik bi bil najbolj vesel karte za v kino ali Atlantis oz. za bilokateri bazen, kakšne družabne igre in trenutno križank.
|
|
|
| Stran: [1] |
Uporaba kolesarske čeladeabeeZakaj ne nosite kolesarske čelade med vožnjo po mestu?Ker ne paše k mojemu izgledu (
17%)
Ker mi pokvari frizuro (
17%)
Ker je predraga (
7%)
Ker se počutim varno tudi brez čelade (
34%)
Ker mi postane v napoto, če parkiram kolo in hodim po mestu (
24%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!