šivilja -> RE: Ljubljanske mamice 2.del (14.4.2011 18:04:08)
|
Mene sicer nobena ni pogrešila (hec), ampak se vam oglašam po dolgem času. Situacija pri nas je še vedno grozna (predvsem v službi), doma se je pa vsemu delu pridružilo še vrtnarjenje. V tem sicer uživam, ko gojim svojo zelenjavo, zahteva pa čas. V šlužbi je pa še vedno izredno stanje - sem ravno danes pisala en mail - pritožbo svojim šefom, ker tako res ne gre več - pa ne toliko glede količine dela in pomanjkanja zaposlenih, ampak glede katastrofalnih odnosov, zaradi katerih te vse mine. Sem pa dobila potrditev - v okviru mojega tečaja avtogenitreninga mi je pripadal še pogovor s psihiatrom, ki mi je po petih minutah ponudil nekaj tednov bolniške zaradi izgorelosti. In jaz trapa sem jo zavrnila. No, saj je rekel, da če pač ne bo šlo več, naj pridem pa nazaj. Očitno bo treba it, ker se mi zdi,da se mi že na zravju pozna (neke čudne bolečine in krvavitve). Da nam ne bi bilo prelepo , bojo pa še pri možu neke hude spremembe v službi - bo iz javnega uslužbenca prešel na zaposlene ga v d.o.o. in lahko naredijo čist kar bodo hoteli - minimalno plačo, službo za določen čas, odpoved... Pustimo se presenetiti. Oh ja, saj vem, da me spet nobena ne bo pogrešala, ker pridem samo težit in jambrat. No, vsaj nekaj lepega - grermo čez praznike na Dunaj (če bom dobila dopust - ma klinc, a ni neki tko, da dva dni lahko vzameš kadar koli in ti ne morejo preprečit - evo moja dva dni) Mojabiba - o, a iz Mirja v LJ. MOja mami tam živi, joj kaj bi dala, da bi tam živela. Meni je to idealen del LJ, slpoh če si v hiši z vrtom, tako kot maoja mami. Samo še na lotu zadanem
|
|
|
|