sky77 -> RE: Ljubljanske mamice 2.del (12.9.2011 20:53:30)
|
ojla ljubljančanke Evo pa je za mano prvi delovni dan po porodniški, bolniški in dopustu. Mi je bilo kar težko it, ampak 4 urice minejo tik-tak. Še par dni, pa bom spet v starem ritmu. Tamali so v vrtcu. Tanajmanjši zjutraj še kar joka, ampak je razumljivo, sej je s septembrom komaj začel. Se mora še navadit, da mami pride nazaj in da ga ni pustila tam. Ima pa super vzgojiteljici, pa med tamalimi je. Kar je meni fajn, da ga bodo vlekli naprej. Zdej mora samo še shodit, pa smo na konju. Sicer je po vseh štirih hiter kot strela, pa spleza tudi povsod (včeraj sem ga dobila na kuhinjski mizi), ampak bo bolj enostavno za vse nas, ko bo shodil. mali štrumf samo pogumno. je čisto normalno, da bo otrok na začetku jokal, ampak potem se pa zaigrajo in uživajo. Za našega pravijo, da se zna kar postavit zase, pa je najmanjši, pa hodi tudi še ne. Poje nenormalne količine hrane. Jaz do sedaj, zadovoljna z vrtcem pri vseh treh. Eden rabil manj, drugi malo več časa da sta se navadila, ampak zdaj pa uživata.
|
|
|
|