|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
27.5.2011 14:50:00   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

a ve katera zakaj se posoda iz melamina ne sme dajat v mikrovalovno? sem brala, da lahko zogleni. pa res sprošča neke strupene snovi v hrano? zakaj potem delajo večino otroških posodic iz tegauser posted image

Ne vem,imam vse plastične.user posted image

ja, saj melamin je malo bolj obstojna plastika

Ja,obične sem mislila.Za te pa ne vem,kak so v mikroveli.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
27.5.2011 14:50:52   
matcar

Bambi-ti jih nekaj vračamuser posted image user posted image user posted image ,nekaj pa jih bom za nas šparala!user posted image Ja,vem kak je,sploh z inhalcijami so lahko težave,vsaj mi smo jih imeli.user posted image

kake težave?

Ja,moja2 sta se branla z vsemi štirimi,sma mogla bit obvezno 2,sama nisem uspela dat.

aja to misliš. eh, saj T. se tudi brani, pa dere, ampak kar se mora se mora. sem mislila, da ste meli kake stranske učinke od tega.

Ne,ni blo stranskih učinkov,HB.Borbe pač,borbe.Zato sma mogla bit oba z mojim,sami mi ni ratalo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
27.5.2011 15:26:09   
arabela*

a ve katera zakaj se posoda iz melamina ne sme dajat v mikrovalovno? sem brala, da lahko zogleni. pa res sprošča neke strupene snovi v hrano? zakaj potem delajo večino otroških posodic iz tegauser posted image

ja baje da se ne sme...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
27.5.2011 15:27:25   
arabela*
bile v mestu kar dve uri, malo zapravljale, pa na sladoledu, zdaj doma pred tv, proti večeru pa na kofe na naš "stari" kraj, da se naigrata in nanoritauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
27.5.2011 16:22:01   
botrca
Dan,

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image .

Bambixxx jaz kupujem vso plastiko v kiku in normalno grejem v mikrovalovni, pa je še vse prvotne oblike tak, da ne vem...vsa plastika je pri meni ok. Nimam pa pojma iz česa je.user posted image

Čakam sestro z delegacijo da pride user posted image ...na kosilo in kavo, igranje...ven verjetno ne bomo mogli, ker je nekam oblačno...vsak čas bo dež...pa jutri tudi user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
27.5.2011 17:54:08   
ly117
Dan! user posted image

Sma bla veni, pa naju je dež dobil. Zdaj sma pa doma in je sončno. Te pa bodi srečen. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.5.2011 17:55:19   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

DOBRO JUTRO

Najprej roj pikapok za vse bolničke, hitro ozdravite!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu pa dodam podpis.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.5.2011 17:55:58   
ly117

dobila sem podaljšano porodniško!!! user posted image user posted image user posted image
v službo grem tako šele novembra user posted image

Super. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
27.5.2011 20:00:57   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.5.2011 20:23:15   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

dobila sem podaljšano porodniško!!! user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
27.5.2011 20:23:36   
arabela*
čeruser posted image

doma....bili na kofeju, gužva taka, otroci se nanoreli in naigral, zdaj pa večerja in spanje počasi...

Zvečer me ne bo na rr....ker delam rihtam poslovni načrt do konca......

se tipkamouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
27.5.2011 20:23:58   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

podpis user posted image user posted image user posted image

pa še enuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
27.5.2011 20:24:06   
botrca
Čer user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
27.5.2011 20:26:00   
botrca
Bili na sladoledu, sprehodu...obiski šli, Jan pa pri večerji, stuširan je že. Jaz pa gledam minuto do zmage user posted image . Pol pa grem še jaz pod tuš, pa pred tv.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
27.5.2011 20:38:28   
ly117
Čer! user posted image

Danes še zadnji nočni šiht. Pol pa 14 dni spanja ponoči.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
27.5.2011 21:09:31   
ly117
user posted image jaz.

Pa, pa.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
27.5.2011 21:11:09   
matcar

user posted image jaz.

Pa, pa.

Dijo!naj ti mine hitro!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
28.5.2011 7:30:06   
arabela*

user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
28.5.2011 7:30:54   
arabela*
...kavica.....lep dežek.....čakam da se mičkene spokata iz postelje, gresta v varstvo, jaz pa delat......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
28.5.2011 7:47:10   
rina22
Jutro user posted image

Včeraj sva se odločla, da gremo na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morjeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

zdaj pa, ve, ko mate več izkušenj s tem, prosim, pomagajte:
- Kam je bolje it s takim malim? V apartma ali hotel?

- Poznate mogoče kako res super lokacijo, ki je res lepa in primerna za take male, da se lahko igrajo in se majo sploh fino?

Hvala za pomoč user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
28.5.2011 8:53:25   
marta82
Rina: mi smo bili lani v hotelu pa sva se letos raje odločila za apartma. V hotelu je majhna soba in balkon in če je kakšen dan dež je otrok hitro naveličan majhnega prostora, hoteli so običajno poleg plaž kjer je gneča, kar ni dobro, ker se otrok ne more prosto gibat, ker je takoj na drugi brisači, v hotelu ješ v jedilnici in T je bil tam nemogoč, nisva mogla v miru pojest, ker je bilo njemu vse zanimivo in nikakor ne bi na miru sedel. V apartmaju ti minusi odpadejo, res pa je da si bolj "komot", ker imaš tam samopostrežni bife. Jaz sem drugače rada v hotelu, ampak bomo to začeli spet prakticirat, ko bo T malo večji. Pa če najdeš ugoden apartma in večinoma sam kuhaš pride apartma ceneje.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
28.5.2011 9:02:57   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

- Kam je bolje it s takim malim? V apartma ali hotel?

smo sprobali apartma, pa smo jedli zunaj....ampak ni to to, jaz osebno ne grem na morje da bo tam kuhala in sploh kaj delala ampak relaxuser posted image

lani smo v umagu našli super duper varjanto apartmaji...jedli pa smo v restavraciji, ni g boljšega....Apartma veliki, velik balkon, sta se zvečer lahko igrale kolikor sta želele,pa še pred apartmaji dost zelenja, tud tam bi se dalo igrta....Glede prehranjevanja v restavraciji ni bilo problema, ker so imeli stolčke...edino enkrat se je populalauser posted image

Za letos bi rada šla to enako varjanto, če bom našla kje ponudbo....drugače v skrajni sili hotel....user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
28.5.2011 9:06:22   
botrca
Jutro user posted image ,

spali tak-tak...zdaj še pijem kavo, Jan gleda garfilda...moj pa še spi.

Rina22 za tako majhnega otroka kot imasta vidva je apartma dosti boljša varianta. Kuhaš kadar hočeš, pa še to kar jeste...nisi odvisna od nikogar. To je vsaj meni najbolj pomembno. Pa počivaš tudi kadar hočeš...ne rabiš gledat na uro kdaj bo zajtrk, kosilo, večerja...saj veš kaj sem mislilauser posted image . Ko bo pa večja pa je hotel ok. Midva letos tudi gledava da gremo v hotel, samo ni še 100% da bomo vzeli to varianto.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
28.5.2011 9:09:26   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lani smo v umagu našli super duper varjanto apartmaji...jedli pa smo v restavraciji, ni g boljšega....Apartma veliki, velik balkon, sta se zvečer lahko igrale kolikor sta želele,pa še pred apartmaji dost zelenja, tud tam bi se dalo igrta....Glede prehranjevanja v restavraciji ni bilo problema, ker so imeli stolčke...edino enkrat se je populalauser posted image

in koliko vas je stalo? kaj imaš kak link?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
28.5.2011 9:19:12   
rina22
hvala vsem za mnenja user posted image

mislim, da bomo res gledali apartmaje. zdaj še samo lepo lokacijo in kraj moramo najti..

aja, glede kuhanja - jaz bi tudi šla tak na morje, kot sma prej hodla, da nimaš skrbi s kuhanjem in ničemer, je pa res, kot pravi botrca, glede na to, da je T. še mala in tak mamo težave s tem, da ravno ne je dosti, da je fajn, če si lahko sam skuhaš. sploh pa želim, da se T. počuti odlično, pa če bom tistih 7 dni kuhala ali ne. glavno, da najdemo res lepi kraj. sploh ker nismo imeli namena it. ne vem, najpomembneje mi je itak, da se bo T. dobro počutla in bo uživala user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?