elevitka -> RE: Mariborčanke,20.del (25.4.2011 20:26:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mi tud (beri jaz...ostali člani za vzorec) ogromno solate pojemo... pa tud vedno kupim glavnato... tista strebljena zapakirana hitro potemni tam kjer je rezana ....in po parih dneh zgleda nikak sploh če je prej prana in mokra zapakirana -zato mi ni težko tisto minuto za trebljenje (nekak bolj sveža zgleda) eh..vsipaš, zmešaš poješ..svetovna..pa mešana..njamsi...nič ne šparaš za naslednji dan [sm=smiley36.gif] finta je da jaz ne hodim vsak dan v trgovino da bi za vsak dan sproti kupla..in pol po par dni v hladilniku...zame ne zgleda preveč užitna [sm=smiley1.gif] ma ne...ena pakunga zadostuje za eno kosilo, jaz občasno še za večerjo ponucam če ostane....Ene dva dni je ok...kombiniram mešano(rukola,radič, zelena) in motovilec....[sm=smiley1.gif] eee motrovilec sem tud jaz zadnič kupla 3 kible .... stari tega ne je... in si zmešam z kuhanim jajcem rukola mi je grenka... obožujem pa regrat....sam zdaj je že fuč, pa radič, pa endivija z krompirjem in česnom, paradižnik, čebula papirika pa feta sir , al pa kak stročni fižol z čebulo (NORA NA SOLATE)
|
|
|
|