Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.4.2011 21:18:46
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Čer. Jaz pa samevam, M spi, dragi pa je v Lj,dela eno modno revijo.....Pojedla sem 2 sendviča z Argeto Junior- njam,njam- pa se pudingovo pecivo me čaka, potem pa si grem lakirat nohte. Mojo pikico mucijo zobki- te štirkice so pa res trdovratne. Danes sem jo spet peljala malo v vrtec, baje ni bilo nekih problemov. Sem jo pa morala zjutraj, in to ob pol desetih, prav buditi. Ona bi se kar spala.....res pa, da je imela ponoči neke finte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.4.2011 22:13:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya nekaj stvari mi je všeč, samo bi vseeno rada videla v živo. Saj veš... Kdaj lahko pridem do tebe? ti javim...najverjetneje pa bom v četrtek dop fraj ok, sva na vezi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.4.2011 22:14:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 grem lakirat nohte. Mojo pikico mucijo zobki- te štirkice so pa res trdovratne. Danes sem jo spet peljala malo v vrtec, baje ni bilo nekih problemov. Sem jo pa morala zjutraj, in to ob pol deset_ih, prav buditi. Ona bi se kar spala.....res pa, da je imela ponoči neke finte. jaz si jih tudi lakiram, pa jem svinjska rebrca od včeraj mmmmmm , pa tipkam...ni da ni pa super za vrtec
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.4.2011 22:45:19
|
|
|
|
botrca
|
Vidim, da ni nobene...grem spat..nočko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 7:01:54
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 8:57:17
|
|
|
|
rina22
|
botrca, hvala za informacijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 9:24:35
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 10:26:48
|
|
|
|
bambixxx
|
dan nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 10:31:06
|
|
|
|
botrca
|
Dan
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 10:31:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, hvala za informacijo malenkost
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 13:22:07
|
|
|
|
bambixxx
|
ima mogoče katera doma prenosni grelnik za flaške, ki ga ne uporablja več? rabila bi ga za 1 teden za na morje drug teden, da ne bi rabili mikrovalovne s sabo šlepat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 13:52:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ima mogoče katera doma prenosni grelnik za flaške, ki ga ne uporablja več? rabila bi ga za 1 teden za na morje drug teden, da ne bi rabili mikrovalovne s sabo šlepat. Nimam, mam samo ono za vodo zavret.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 14:05:02
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ima mogoče katera doma prenosni grelnik za flaške, ki ga ne uporablja več? rabila bi ga za 1 teden za na morje drug teden, da ne bi rabili mikrovalovne s sabo šlepat. Jaz ga imam, ampak skoz uporabljamo, tak da težko posodim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 15:24:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ima mogoče katera doma prenosni grelnik za flaške, ki ga ne uporablja več? rabila bi ga za 1 teden za na morje drug teden, da ne bi rabili mikrovalovne s sabo šlepat. Jaz ga imam, ampak skoz uporabljamo, tak da težko posodim hvala, sem enga rabljenega dobila na bolhi za 10€
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 19:20:56
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Se malo javim. Dan ima premalo ur. Ne sfolgam vsega. Bo že. V četrtek menjam eno in delam popoldan. Je kera zainteresirana za kafetkanje v dopoldanskem času. Lokacija ni pomembna. Se prilagodim.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 19:22:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ima mogoče katera doma prenosni grelnik za flaške, ki ga ne uporablja več? rabila bi ga za 1 teden za na morje drug teden, da ne bi rabili mikrovalovne s sabo šlepat. Jaz ga imam, ampak skoz uporabljamo, tak da težko posodim hvala, sem enga rabljenega dobila na bolhi za 10€ Jaz ga imam in bi ti ga z veseljem posodla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 20:19:31
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 20:22:14
|
|
|
|
arabela*
|
čer Malo časa za rr...danes... Čez dopoldne po opravkih, proti večeru smo bili v lunaparku, sta se punce navozile z avtki in konjički.... Mi paše kam it samo da doma nisem, ker ...eh brezveze tu razlagat sploh ...se mi zdi, da še me samo otroci gor držijo.... Mičkene umite, porihtane, gledata nodija...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 20:23:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ima mogoče katera doma prenosni grelnik za flaške, ki ga ne uporablja več? rabila bi ga za 1 teden za na morje drug teden, da ne bi rabili mikrovalovne s sabo šlepat. Jaz ga imam, ampak skoz uporabljamo, tak da težko posodim hvala, sem enga rabljenega dobila na bolhi za 10€ Jaz ga imam in bi ti ga z veseljem posodla. hvala ly, ga že mam doma. smo se na brzino zorganizirali in mi je kar naš šofer pobral na ravnah, plačal in je že tu. kak smo pa mi hitri!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 20:25:11
|
|
|
|
arabela*
|
evo, tak je naša babnca zaspala danes med igro.....pod pisalno mizo, jo je kar naenkrat vzelo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 20:26:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Se malo javim. Dan ima premalo ur. Ne sfolgam vsega. Bo že. V četrtek menjam eno in delam popoldan. Je kera zainteresirana za kafetkanje v dopoldanskem času. Lokacija ni pomembna. Se prilagodim. jaaaaaaa, končno, sem že mislila, da ne bo več kave ta teden. pa arwenko je mislim, da tudi v mb. 10h? lokacija pa je meni tudi vseeno, ker bomo itak zunaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 20:28:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ima mogoče katera doma prenosni grelnik za flaške, ki ga ne uporablja več? rabila bi ga za 1 teden za na morje drug teden, da ne bi rabili mikrovalovne s sabo šlepat. Jaz ga imam, ampak skoz uporabljamo, tak da težko posodim hvala, sem enga rabljenega dobila na bolhi za 10€ Jaz ga imam in bi ti ga z veseljem posodla. hvala ly, ga že mam doma. smo se na brzino zorganizirali in mi je kar naš šofer pobral na ravnah, plačal in je že tu. kak smo pa mi hitri! Ste expresni. Drugač pa vem da sem bila prepozna.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 20:30:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Se malo javim. Dan ima premalo ur. Ne sfolgam vsega. Bo že. V četrtek menjam eno in delam popoldan. Je kera zainteresirana za kafetkanje v dopoldanskem času. Lokacija ni pomembna. Se prilagodim. jaaaaaaa, končno, sem že mislila, da ne bo več kave ta teden. pa arwenko je mislim, da tudi v mb. 10h? lokacija pa je meni tudi vseeno, ker bomo itak zunaj Zmente se, pa mi naj ena za vsak slučaj javi na SMS prosim. Če jutri ne pridem do računalnika.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 20:31:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya evo, tak je naša babnca zaspala danes med igro.....pod pisalno mizo, jo je kar naenkrat vzelo Faca mala.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 19.4.2011 20:32:48
|
|
|
|
ly117
|
Grem, spat. Ura bo prehitro zvonila. Nočko.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.