Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Aja,sem pozabla povedat.Tasa enostavno ne sfolga na RR,zato sem jo morala brisat iz seznama,ni pa drugače nič narobe.Je rekla,da še bo prišla kaj pogledat,če bo kaj lufta mela.Sem pa opazla,da je tudi na FB-ju nič kaj ni.
to že...ampak vidim, da na drugih temah na rr sodeluje, zato sprašujem
Pri marčevkah še nekaj sodeluje,ja,samo tudi že en čas nisem vidla nobene objave njene tam.Včeraj sem jo zasledila edino.
< Sporočilo je popravil matcar -- 8.4.2011 9:12:37 >
Evo se pofočkam na 20-ki, sem mogoče za milimeter bolje, vročino imam še vedno visoko, grlo me tudi še vedno boli...pa vsaka mišica v telesu, vedno bolj ugotavljam, če nimam mogoče gripe jaz.
Bogica,tebi se pa to res malo že vleče,glede na AB.Ne vem,kaj pa kako kontrolo imaš pri tvojem Z?
Kontolo imam čez 1 teden, če ne bo boljše. Sicer AB bo zdaj komaj 48 ur, piše pa da primerjo po 48-72 urah.
sva hotele z M pod blok, samo v štacuno....da naredim zelenjavno juhico...pa šefica niti do tja ni hotla peš it...tak da lepo brez vsega sedaj doma zaspala....od ipike
še sem tu, ampak je moj ta teden doma in ga moram dopoldan ponucat malo , pa skoz smo neki okoli letali. lepo, da ste me pogrešale. drugi teden pa absolutno ena kavica