matcar -> RE: Mariborčanke,20.del (6.7.2011 20:56:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Danes pa moja taščica piči domov [sm=bravo.gif], še samo par ur pa bo spet mir pri bajti! Njo spakiram, potem pa v lekarno, popoldan pa gremo v posvetovalnico prvič - da vidim kolk je mulc zrastel [sm=smiley1.gif] te pa poročaj za mere.Za taščo pa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Zdaj pa se le spočij.[sm=smiley1.gif] Evo nas od dohtarjev. Jure ima 4245 g, velik pa je 54,5 cm, kar pomeni da je v mesecu dni zrasel za 4,5 cm, zredil pa se je dobrih 1200 g, smo bli pohvaljeni [sm=bravo.gif] Dohtarca pa je tudi fajna. Sem pa prešaltala na hrani in sicer iz Novalaca na Aptamil, pa da vidimo kaj bo. Danes še ni nič akal, prdi pa kot vlki. [sm=smiley13.gif] Jutri pa še v bolnico. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]bravo Jure.Ful lepe mere in čisto normalno se je zredil in zrasel.[sm=smiley1.gif]Jaz sem probala Bebo,pa je zaenkrat ok,krčev nima,sit je enako,bruha enako,te pa bom vidla še,kak bo ponoči.Ker sem ravno razmišljala,da je v P itak to dobival kot dodatek,pa je spal cca. 6 ur ponoči,odvisno,kdaj je nazadnje jedel zvečer. Ja naš je tudi dobil Bebo v bolnici kot dodatek, pa se je obnesla takrat. Madoniš sploh se nisem spomnila na njo v trgovini včeraj. Mi je pa danes rekla v posvetovalnici naj ne menjavam več, ker je to v enem mescu že tretja hrana. Bentiš kaj pa naj če ne bo akal??? [sm=zmeden.gif] Če hočeš,ti svečke prinesem,imam 3 škatle doma-glicerinska.Sem dobila pri Saš-u,ker je imel enake težave.
|
|
|
|