Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 15:13:29
|
|
|
|
bambixxx
|
ja Karmen fajn te je bilo spoznat , pa imaš ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 15:51:45
|
|
|
|
matcar
|
Mi tudi že doma.Smo pri tašči kr počakali do 3-h,pol pa kr po poti v vrtcu maksa in Saša pobrali.Zaj pa študiram,kaj bi za jest naredla,mater sem lačna že.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 15:52:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ja Karmen fajn te je bilo spoznat Podpis! Pa Jureta tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 16:29:08
|
|
|
|
karmen7
|
Evo mulc se je previl in najedel zdaj pa spi spet. Me prav zanima kolk časa bo to trajalo. Drugače pa vas je blo fajn videt in spoznat, ste same fejst punce. Pa vaši otročki tudi Zdaj pa grem kuhat, preden se gospod prisveti domov...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 16:49:05
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Pa je vikend pred mano. Sicer ne najboljši, je L zakuhal. Zdaj leži in gleda Ču, ču-ja. Jaz pa malo na compu. Se mi pa itak spi tak da komaj gledam Popravljam, L spi. Ga je vročina spet vrgla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 17:02:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ma,ja,že ene 2 dni,samo prej je samo čez dan pokašljeval,včeraj pa tudi že ponoči začel.druga pa nič,ni vročine,razpoložen,edino nahoden še je. Tak je L bil do danes. Taki grdi kašelj, pa malo nahoden. Do danes.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 17:31:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Pa je vikend pred mano. Sicer ne najboljši, je L zakuhal. Zdaj leži in gleda Ču, ču-ja. Jaz pa malo na compu. Se mi pa itak spi tak da komaj gledam Popravljam, L spi. Ga je vročina spet vrgla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 17:39:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Pa je vikend pred mano. Sicer ne najboljši, je L zakuhal. Zdaj leži in gleda Ču, ču-ja. Jaz pa malo na compu. Se mi pa itak spi tak da komaj gledam Popravljam, L spi. Ga je vročina spet vrgla. Pa še od mene
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 17:40:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar ma,ja,že ene 2 dni,samo prej je samo čez dan pokašljeval,včeraj pa tudi že ponoči začel.druga pa nič,ni vročine,razpoložen,edino nahoden še je. Tak je L bil do danes. Taki grdi kašelj, pa malo nahoden. Do danes. Super tolažba.Mi je pa Leo vrgla vročina,zakuhala 100/h zdaj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 17:43:06
|
|
|
|
matcar
|
Vlogo sem izpolnila,edino neko pametno stanovanje moram najt.Na netu nič pametnega,kak je več kot 70 kvadratov,že iščejo študente. Sem pa razmišljala,da bi sama dala oglas noter,da iščemo.Mislite,da bi se kdo javo?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 17:53:58
|
|
|
|
marta82
|
za bolančke. Upam, da bo čim prej boljše. Karmen dobrodošla tudi z moje strani.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 17:54:43
|
|
|
|
katy83
|
dan punce. Pri nas nič kaj posebnega ne dogaja. Kosila še z malim nisva jedla, ker sva se prej napokala sadja, potem pa mi je okoli 15.ure zaspal in še zdaj spi. Pa bo ludnica do 23.ure. ojej, pa kaj to berem, polno otrok bolanih. Vsem pošiljam - bolančkom in zdravčkom, da ne zbolijo. Matcar - kaj pa da bi na kaki agenciji iskala? Drugače, pa ja, daj oglas, mogoče se najde kdo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 17:58:47
|
|
|
|
marta82
|
Katy, mislim da bi ona rada našla takšno stanovanje, da ne bo potrebno za naprej pologa dajat. Pri agenciji se običajno lastniku plačajo dve najemnini (pologa - to, ko greš ven dobiš nazaj, če je v stanovanju vse ok) in agenciji eno najemnino provizije.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 18:17:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Katy, mislim da bi ona rada našla takšno stanovanje, da ne bo potrebno za naprej pologa dajat. Pri agenciji se običajno lastniku plačajo dve najemnini (pologa - to, ko greš ven dobiš nazaj, če je v stanovanju vse ok) in agenciji eno najemnino provizije. aja, eh...saj je menda že pisala o tem, tu ali pa na fb
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 18:30:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar ma,ja,že ene 2 dni,samo prej je samo čez dan pokašljeval,včeraj pa tudi že ponoči začel.druga pa nič,ni vročine,razpoložen,edino nahoden še je. Tak je L bil do danes. Taki grdi kašelj, pa malo nahoden. Do danes. Super tolažba.Mi je pa Leo vrgla vročina,zakuhala 100/h zdaj. no pa še za Leo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 18:32:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar - kaj pa da bi na kaki agenciji iskala? Drugače, pa ja, daj oglas, mogoče se najde kdo. Preko agencije je tak,da moraš še eno najemnino njim plačat,kao za posredovanje,to pa mi ni najbolj. Ni penez tolko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 18:33:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Katy, mislim da bi ona rada našla takšno stanovanje, da ne bo potrebno za naprej pologa dajat. Pri agenciji se običajno lastniku plačajo dve najemnini (pologa - to, ko greš ven dobiš nazaj, če je v stanovanju vse ok) in agenciji eno najemnino provizije. aja, eh...saj je menda že pisala o tem, tu ali pa na fb Ja,tak je to,preko agencije.Enkrat šla tak,pa nikoli več.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 18:33:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar ma,ja,že ene 2 dni,samo prej je samo čez dan pokašljeval,včeraj pa tudi že ponoči začel.druga pa nič,ni vročine,razpoložen,edino nahoden še je. Tak je L bil do danes. Taki grdi kašelj, pa malo nahoden. Do danes. Super tolažba.Mi je pa Leo vrgla vročina,zakuhala 100/h zdaj. no pa še za Leo TNX.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 19:28:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar ma,ja,že ene 2 dni,samo prej je samo čez dan pokašljeval,včeraj pa tudi že ponoči začel.druga pa nič,ni vročine,razpoložen,edino nahoden še je. Tak je L bil do danes. Taki grdi kašelj, pa malo nahoden. Do danes. Super tolažba.Mi je pa Leo vrgla vročina,zakuhala 100/h zdaj. Najprej hvala za . In jih pošiljam nazaj. Je pa prej pojedo monte pa ko sem že mislila da bo not ostal je vse zbruhal.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 19:31:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vlogo sem izpolnila,edino neko pametno stanovanje moram najt.Na netu nič pametnega,kak je več kot 70 kvadratov,že iščejo študente. Sem pa razmišljala,da bi sama dala oglas noter,da iščemo.Mislite,da bi se kdo javo? Poznam to. Ker tudi jaz za nas iščem kaj drugega, pa je za študente ali pa predrago. Lahko daš. Pa boš vidla. Sam zna se zgodit da bojo hotli stanovanje oddajat na črno. Poglej še na Večerovi spletni strani pod oglasi. Ti bom pol link prilepla.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 1.7.2011 19:39:07 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 19:38:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Katy, mislim da bi ona rada našla takšno stanovanje, da ne bo potrebno za naprej pologa dajat. Pri agenciji se običajno lastniku plačajo dve najemnini (pologa - to, ko greš ven dobiš nazaj, če je v stanovanju vse ok) in agenciji eno najemnino provizije. Polog ( vsaj po mojih izkušnjah ) je potrebno oz. jih zahtevajo vsi lastniki. Večinoma sta to dve najemnini. Pri agenciji pa plačaš še stroške posredovanja ki načeloma znaša 1 najemnino + DDV.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 19:44:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vlogo sem izpolnila,edino neko pametno stanovanje moram najt.Na netu nič pametnega,kak je več kot 70 kvadratov,že iščejo študente. Sem pa razmišljala,da bi sama dala oglas noter,da iščemo.Mislite,da bi se kdo javo? Poznam to. Ker tudi jaz za nas iščem kaj drugega, pa je za študente ali pa predrago. Lahko daš. Pa boš vidla. Sam zna se zgodit da bojo hotli stanovanje oddajat na črno. Poglej še na Večerovi spletni strani pod oglasi. Ti bom pol link prilepla. Hvala,grem gledat.Sem pa dala oglas na nepremičnine.net,za stanovanje in hišo.Mogoče pa bom za spremembo mela zegn.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 19:44:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar ma,ja,že ene 2 dni,samo prej je samo čez dan pokašljeval,včeraj pa tudi že ponoči začel.druga pa nič,ni vročine,razpoložen,edino nahoden še je. Tak je L bil do danes. Taki grdi kašelj, pa malo nahoden. Do danes. Super tolažba.Mi je pa Leo vrgla vročina,zakuhala 100/h zdaj. Najprej hvala za . In jih pošiljam nazaj. Je pa prej pojedo monte pa ko sem že mislila da bo not ostal je vse zbruhal.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 19:49:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vlogo sem izpolnila,edino neko pametno stanovanje moram najt.Na netu nič pametnega,kak je več kot 70 kvadratov,že iščejo študente. Sem pa razmišljala,da bi sama dala oglas noter,da iščemo.Mislite,da bi se kdo javo? Poznam to. Ker tudi jaz za nas iščem kaj drugega, pa je za študente ali pa predrago. Lahko daš. Pa boš vidla. Sam zna se zgodit da bojo hotli stanovanje oddajat na črno. Poglej še na Večerovi spletni strani pod oglasi. Ti bom pol link prilepla. Hvala,grem gledat.Sem pa dala oglas na nepremičnine.net,za stanovanje in hišo.Mogoče pa bom za spremembo mela zegn. Direktega linka ni. Greš pa na tiskano izajo - mali oglasi.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 1.7.2011 19:50:30
|
|
|
|
ly117
|
grem se jaz stisnit k mojemu bolančku. Pa če bo hitro zaspal se še bom jaz naspala. Nočko.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?