Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:07:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj joj joj... pridem po dolgem času ... in spet samo jamrate vas sonček nič ni spravil v dobro voljo ? jap...take smo....tečna,jamrajoča druščina ....pa sonca ni več........ kdo te jamra? jaaaaaz....že dva dni jočem tu gori na rr.......saj bom šla... jaz sem se tudi vstrašla in tudi moram it?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:07:38
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj joj joj... pridem po dolgem času ... in spet samo jamrate vas sonček nič ni spravil v dobro voljo ? jap...take smo....tečna,jamrajoča druščina ....pa sonca ni več........ Podpis. Pahor pravi, da smo z glasom "proti" glasovali tudi proti vladi... Finally he gets it! Žalostno je samo, da se je glasovalo izključno proti vladi, ki je ljudje ne podpirajo, ne pa proti vsebini konkretnega zakona. Ker tisti, ki je zakon dejansko prebral, ne pa samo propagando poslušal, skorajda nima kaj imet proti. No, ampak zdaj itak je kar je, mene samo nekaj zanima ne, prav zanima me, kdo bo pol protestiral čez 2 ali 3 leta kak vlada nič ni naredila, če se bo pa itak vse z referendumom zavrnilo, pa tole, pa pokojninsko, pa zdravstveno, vse bomo na referendumu zavrnili, ker smo proti vladi, pol ji bomo pa očitali kak nič ni naredila takrat ko bi morala - to je tipično slovenceljsko kot pravi Godina.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:07:58
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj joj joj... pridem po dolgem času ... in spet samo jamrate vas sonček nič ni spravil v dobro voljo ? jap...take smo....tečna,jamrajoča druščina ....pa sonca ni več........ kdo te jamra? jaaaaaz....že dva dni jočem tu gori na rr.......saj bom šla... sami saj nisi bila edina... tebe še razumem... ne razumem pa .... mah .... se bom vzdržala raje
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:08:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sami... tebe še vedno Bandidos Sun čaka Le glej, da ti ga nebom na dom pripelala!! oooooo pa to ne pomeni,da ne smeš v Cukeršpic prit Ko boš me na haufu mela, bom vidla če še boš tak glasna :P ne upaš.... same lape so te...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:10:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj joj joj... pridem po dolgem času ... in spet samo jamrate vas sonček nič ni spravil v dobro voljo ? jap...take smo....tečna,jamrajoča druščina ....pa sonca ni več........ kdo te jamra? jaaaaaz....že dva dni jočem tu gori na rr.......saj bom šla... sami saj nisi bila edina... tebe še razumem... ne razumem pa .... mah .... se bom vzdržala raje Mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:11:01
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj joj joj... pridem po dolgem času ... in spet samo jamrate vas sonček nič ni spravil v dobro voljo ? jap...take smo....tečna,jamrajoča druščina ....pa sonca ni več........ kdo te jamra? jaaaaaz....že dva dni jočem tu gori na rr.......saj bom šla... sami saj nisi bila edina... tebe še razumem... ne razumem pa .... mah .... se bom vzdržala raje Mene ki si te ti jamrala
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:12:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj joj joj... pridem po dolgem času ... in spet samo jamrate vas sonček nič ni spravil v dobro voljo ? jap...take smo....tečna,jamrajoča druščina ....pa sonca ni več........ kdo te jamra? jaaaaaz....že dva dni jočem tu gori na rr.......saj bom šla... sami saj nisi bila edina... tebe še razumem... ne razumem pa .... mah .... se bom vzdržala raje Mene ki si te ti jamrala Nisi opazla ... dobro te, saj niiiseeem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:12:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A ni kvota, da je lahko maksimalno 10% ljudi v firmi takšnih ki dela z malim delam, se pravi na 9 redno zaposlenih, 1 mali delavec. Tako da to se nikakor ne bi izšlo. očitno ne, ker natančno piše od koliko do koliko zaposlenih je lahko določeno št. ur malega dela mesečno. in če 1 delavec ne sme imeti več kot 60 ur mesečno, je to potem čista matematika.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:12:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj joj joj... pridem po dolgem času ... in spet samo jamrate vas sonček nič ni spravil v dobro voljo ? jap...take smo....tečna,jamrajoča druščina ....pa sonca ni več........ kdo te jamra? jaaaaaz....že dva dni jočem tu gori na rr.......saj bom šla... sami saj nisi bila edina... tebe še razumem... ne razumem pa .... mah .... se bom vzdržala raje Mene ki si te ti jamrala Nisi opazla ... dobro te, saj niiiseeem. hehe ja da boš rodila... to pa ni slabo :P
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:14:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hehe ja da boš rodila... to pa ni slabo :P
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:17:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hehe ja da boš rodila... to pa ni slabo :P Če že tak navijaš ... te pa grem v akcijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:17:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hehe ja da boš rodila... to pa ni slabo :P Če že tak navijaš ... te pa grem v akcijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:20:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hehe ja da boš rodila... to pa ni slabo :P Če že tak navijaš ... te pa grem v akcijo opa....ti si pa divja danes....ali nabiraš - za jutri?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:20:10
|
|
|
|
elevitka
|
sami imaš ZS ... majakla ... fejst se potrudi da se kaj prime
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:21:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko prav zanima me, kdo bo pol protestiral čez 2 ali 3 leta kak vlada nič ni naredila, če se bo pa itak vse z referendumom zavrnilo, pa tole, pa pokojninsko, pa zdravstveno, vse bomo na referendumu zavrnili, ker smo proti vladi, pol ji bomo pa očitali kak nič ni naredila takrat ko bi morala - to je tipično slovenceljsko kot pravi Godina. jaz nisem proti vladi, sem bila samo proti temu zakonu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:23:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj joj joj... pridem po dolgem času ... in spet samo jamrate vas sonček nič ni spravil v dobro voljo ? jap...take smo....tečna,jamrajoča druščina ....pa sonca ni več........ kdo te jamra? saraja par strani nazaj preberi... ?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:25:01
|
|
|
|
majakla
|
Evo me... hahaha... jutri pa in to brez špeglov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:25:04
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj joj joj... pridem po dolgem času ... in spet samo jamrate vas sonček nič ni spravil v dobro voljo ? jap...take smo....tečna,jamrajoča druščina ....pa sonca ni več........ kdo te jamra? saraja par strani nazaj preberi... ? kaj ti ne štima ? ... par strani nazaj preberi pa boš vidla kdo je jamral .... sploh pa ni bilo smrtno resno rečeno... tak da
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:30:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Evo me... hahaha... jutri pa in to brez špeglov. ti pa hitro porihtaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:30:53
|
|
|
|
elevitka
|
Katy... vam je kaj prav prišlo tisto al tvoj T. šiša mojega
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:33:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Katy... vam je kaj prav prišlo tisto al tvoj T. šiša mojega ne, joj, sem pozabla napisat hvala, prav mu je Je že frajerja pičo v onih hlačah oni jeans komplet pa bo v jeseni prav za v vrtec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:37:08
|
|
|
|
katy83
|
Koala, zdaj sem se spomnila, imam jutri obljubljeno še ono manjkajočo slikico za Jungle mania, tak da tebi vseeno hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:39:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sami imaš ZS ... celo uspela odgovorit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:40:13
|
|
|
|
katy83
|
nič, babike moje, grem jaz. Nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 10.4.2011 22:44:53
|
|
|
|
sami0804
|
Nočka,katy Jaz bom tudi pobegnila počasi....mi ta moj koruzni kruhec tak diši pod nos .......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?