Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
za vse, katere ste ta mesec še na seznamčku ˝čakajočih˝ držim pesti, da se ne prikaže še naslednjih 9 mesecev in da bodo vsi polulani testi pokazali !!
oj,ženske vidm, da se nas kr precej seli na drug seznam a kera pije čaj krvomočnice?
Jaz sem jo pila en ciklus od konca M do O in na koncu je bil +. Sem pa zraven pila še čaj iz plahtice. Zjutraj sem pila plahtico, zvečer pa krvomočnico. Probaj, škodit ne more.
jaz sem pila čaj krvomočnice po abraziji,da se mi maternica okrepi in tisti mesec sem imela zelo očitno ovulacijo,isamo takrat sva mogla še pazit,pol sem pa brala da če je pa preodebeljena sluznica pa spet ni dobr??????zdej pa jo spet pijem...pa bomo vidl
EH moja je pršla danes zjutraj v vsem svojem sijaju...1 teden zamude...prejšnji ciklus pa 5 dni prezgodaj...kr neki...ne rabim najbrž razlagat kok sm žalostna a ne?
Maj je res slab mesec očitno :( Upam, da nam bo junij bolj naklonjen, čeprav sem zdaj bolj ko ne črnih misli :(
turquoise, Niri, na žalost objemček tudi za vaju . Res upam, da bo junij lepši za nas. Punce, lep začetek tedna vam želim, mene dva dni ni, slišimo se v sredo.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
Niri, anonimna majčica, Turquise .... Oh dejte no punce, kaj pa je zdaj to?! Tale maj no, prav žalostno
Jah nič, bo treba naprej v junij, nič obupat punce, nič, kar pogumno naprej!!!! Bomo fejst navijale in bo slej ko prej že tisti želeni !!!!
Jest sem bla pa v soboto na dekliščini in po svoje je blo kar fajn, da nisem bla noseča ... sem si dala mal duška, mater, po ene 2 letih ... nisem bla zunaj, da ne pomnim. Sem se naplesala, kej popila, nagobcala ... skratka, super je blo! Zdej mam še , pol pa upam, da kmalu dobim te teste po pošti, da lahko začnemo Če pa še ta mesec ne bo uspelo (čeprav mislim, da bo), bom pa pol naslednjega pila krvomočnico Mah slej ko prej bo že!
Jaz sem si naročila ovulacijske teste, da še to preverim.... menzuse mam, take malo hecne od 23-27 dni, včasih sem imela celo na 35 dni.... Verjetno ste že brale imam endometriozo, odstranili so mi miome, nisem več najmlajša, pa ni več vse tako na izi..... Anonimna bivša majčica
Jjeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Punce uspelo je v devetem krogu, tok sem srečna, presrečna in še vedno ne morem verjet, kr gledam v test in mi še ni povsem jasno . Nardila sem ga že včeraj, ker me je tri dni že špikalo tak kot ponavadi pred in kot ponavadi sem nardila test da sem pomirjena in jo lažje dočakam..... pol pa zagledam čist rahlo črtico, komaj vidno....... danes ponovim in je že bolj izrazita!!! Presrečna sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vse, ki še čakate ta magični trenutek vam želim da ga dočakte čim prej!!!!
majcika, bravo bravo bravo!!!!! Ful sem vesela zate!!!! Uživaj v nosečnosti, lepo, mirno, zdravo nosečnost ti želim in seveda zdravega in živega !!!!! Jupiiiii
Čestitke, Majcika! Pa naj ti mine vseh preostalih osem mesecev.
Moje do danes še ni, ampak imam bolj slabo upanje. Skoraj vsak dan naredim test (smotka, vem ), pa je debel minus. Če do konca tega tedna ne pride in tudi nič ne pokaže, v vsakem primeru ne bo nič. Intuicija pravi, da bo treba čakati na julij.
Mah, le da bo enkrat spet in da bo vse v redu - saj se toliko ne mudi!
Hvala vsem za čestitke!!!!!! Držim pesti, res močno jih držim, da kmalu pridete vse za mano!!!!!! Recept: hm? kaj pa vem, rekla sem si, da se ne bom več obremenjevala, kar bo pa bo in sva slončkala dva dni pred O, potem dvakrat med O in še enkrat par dni po O in se je prijelo!!!!!!!! Nisva vsak dan, ker do sedaj nama tako ni ratalo.... mogoče je kaj na tem, da je vmes malo pavze !!!
Kakorkoli punce hvala vam, da sem lahko delila z vami teh devet krogov in upam, da se še kaj tipkamo!!!!
m a j c i k a super! si predstavljam kak sta vesela! bravo res. si polepšala konec tega žalostnega maja zdaj pa uživaj kot nosečka in zdravega otrokeca želim!!