Dieta - 9. dan! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Dieta - 9. dan! (15.8.2005 22:17:09)

Hojla, bejbe!

Pa smo prigurale do 9. dneva, only 81 days to go!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Mislim in upam, da bomo zaključile z dieto že prej, ker če bo šlo tako lepo dol, kot sedaj (2 kg na teden), bi se po 81 dneh posušile.:)-:)-:)-:)-

Ni se vas ravno javilo veliko, še vedno čakamo na vaše rezultate. Seznami so se malo spremenili, dajte se javit še ostale.

Torej, na vrsti je PROTEINSKI dan. Če je zmanjkalo idej (kar močno dvomim, ker verjetno že cel današnji dan delamo plane za jutrišnje kosilo:)-:)-:)-), nam knjiga ponuja:

Z: pol svežega ananasa ali 1 manjša konzerva ananasovega kompota
K: 2 puranja zrezka in popečen radič, kos kruha, 3 dl juhe
V: 1 puranji zrezek in nekaj listov rdečega radiča

Če vam to ne odgovarja (meni že ne!), pa to:
cel kup različne zelenjave oparite z osoljenim kropom. Odcejeno naložite v ognjevarno posodo, posipajte z 10 dag naribanega sira in 1 žlico parmezana. Pecite 15 minut pri 200 stopinjah. Po pečeni zelenjavi posipajte peteršilj in origano. Pa kos kruha zraven.

Mislim, da mi tudi ta ne odgovarja. Če že lahko jem meso, ga tudi bom. Ga ne menjam za sir, čeprav ga imam tudi rada. A mesek je le mesek.;)

Jaz bom verjetno imela za kosilo pečeno hrenovko, mogoče pečeno z jajčko (saj vem, ne bi smela tega jesti skupaj), za večerjo pa verjetno prekajene rebrce, ki se mi ful luštajo, a bodo žal priromale do doma šele v času večerje.

Pa lep dan vsem!

Novi seznam in naši novi cilji:

:kuza:benita – 15,5 kg
:kuza:Blacky - 15 kg
:kuza:Polona2 - 10 kg
:kuza:tik - 10 kg
:kuza:Meta. – 10 kg
:kuza:Mariposa – 10 kg
:kuza:Malecka – 10 kg
:kuza:Albina - 8 kg
:kuza:mmetel6 - 8 kg
:kuza:brbra - 8 kg
:kuza:Tjaga – 8 kg
:kuza:a&m - 8 kg
:kuza:Lara – 8 kg
:kuza:tashaia - 7 kg
:kuza:Moyca – 7 kg
:kuza:Jančika – 6 kg
:kuza:Skabi – 5 kg
:kuza:mammika - 5 kg
:kuza:mehurčica – 2 kg

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mariposa -> Dieta - 9. dan! (15.8.2005 22:23:21)

Jaz že od malice naprej cedim sline ob misli na jutrišnji zrezek:)- Zrezek si bom nesla sabo v službo, ker tistim zrezkom v restavracijah ne zaupam, da so brez maščobe, tam bom pa naročila mešano solato in polnozrnato žemljo. Zvečer pa spet zrezek in solato. Juho :smajlikibruha:, bom pa nadomestila z vodo.

Takole, ko gledam vaše rezultate se mi zdi, da ste vse zelo pridne (upam, da bom po prvem tehtanju drug teden tudi jaz javila rezultat -2kg;)). Čestitke punce:bravo:

tanaja* -> Dieta - 9. dan! (15.8.2005 22:39:15)

Hmmmm... a to skupinsko hujšate:zmeden2:? Fajn ideja, punce:bravo::bravo::bravo:!
A lahko še mene dodaš Blacky:((:((:((... jst bi tud shujšala, ampak na težo, ki sem jo imela pred 1.porodom-se pravi 5 let nazaj:((:((:((... shujšati moram pa potem 22 kg:((:((:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:
A mi boste pomagale in spodbujale:)-:)-:)-? kako pa poteka vsa stvar?

Mariposa -> Dieta - 9. dan! (15.8.2005 22:46:49)

Živjo Tanaja*, jaz sem se jim tudi šele včeraj pridružila. Več o tej dieti si lahko prebereš na:

http://mojplanet.com/dieta/html/predstavitev.html#Ciklus_prehranjevanja

Drugače pa Blacky vsak večer objavi predlog prehranjevanja za naslednji dan. Moyca je tudi objavila njigico receptov za ta način prehranjevanja, ki jo najdeš tu:
http://cinderella.moj-album.com/album/859194/

To je na hitro vse, če pa imaš še kako vprašanje pa kar na dan z njim.;)

lin -> Dieta - 9. dan! (15.8.2005 22:46:55)

Punce jaz tudi hujšam s to dieto in sem tudi zdaj v enem tednu šla dol 2 kg.Se vam pridružim.:bravo:Me neki dni ni blo kr sem mela PC na popravilu,nas je virus napadel:zmeden:
kaj pa je ta seznam Ta 10 kg Ta 7 kg............??????????

lin -> Dieta - 9. dan! (15.8.2005 22:48:57)

Aha sem že pogruntala kolko katera želi shujšati.No jaz ene 3-4 kg.Kr na seznam me dajte.
Pa še neki a je dovoljeno vmes sadje(za malico)?Jaz ga jem:ups:

Anonimen -> Dieta - 9. dan! (15.8.2005 22:58:34)

Tanaja* in lin, dobrodošli!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tanaja*, brez skrbi, zato pa smo skupaj, da se vzpodbujamo in bodrimo, ko so najtežji trenutki oz. napadi lakote.;)

Lin, sadja lahko ješ neomejeno in kadarkoli. Jaz ga jem, kadarkoli začutim potrebo po hrani, pa še ni čas za kosilo ali večerjo. Pa nič ne škodi.
Baje bi morala edino paziti, da vedno poješ samo dva kosa sadja naenkrat in to enake vrste. Jaz na to nič ne pazim. Jem, kaj se mi zlušta v trenutku.;)

Torej, punci, vsak ponedeljek zjutraj se stehtata in javita, koliko manj vaju je skupaj, da jaz popravim sezname. Sicer pa vsak večer odprem novo temo, s katero se hkrati štejejo tudi naši dnevi diete (90 dni) in napišem možne jedilnike za naslednji dan. Dva prepišem iz knjige,potem pa dodam še svoje.

Samo dieto in njen potek pa takoj dobita na privat.:)

polona2 -> Dieta - 9. dan! (15.8.2005 23:28:04)

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

... se že vnaprej opravičujem za ta intermezzo...

Anonimen -> Dieta - 9. dan! (15.8.2005 23:29:50)

Nič se ne opravičuj, veš, kako bi jaz rada kričala, pa moram ostale bejbe spodbujat.:)-:)-:)-:)-

Hitro spat, bo tudi lakota minila.;)

Nisi nam še javila rezultata????? Čakamo in čakamo, ali te pustimo pri enakem cilju, kot si ga imela?:zmeden2:;) Nič ne skrbi, ne bomo tekmovale med seboj.:)

polona2 -> Dieta - 9. dan! (15.8.2005 23:43:53)

Ej, se bom stehtala jutri zjutraj, saj veš, da tudi s spanjem porabljamo kalorije...Mogoče bo jutri zjutraj samo še pižama v postelji, Polone pa ne bo več:)...

Hvala za vse, Blacky, lahko noč:rozica:!

a&m -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 6:54:16)

Dobro jutro,

po enem tednu diete šla dol 1.5 kg.

Je pa res kakšen dan tako z......, da se mi kar meša.

Lep dan!!;)

Anonimen -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 7:24:38)

Preživela še en sadni dan, brez velikih problewmov. No, ne rečem, da nisem bila lačna, ampak v skušnjavo pa nisem padla :)-

Pojedla: 4 nektarine in eno kilo (približno) grozdja. Pa 400 trebušnjakov in eno uro sprehoda - čist počasnega, penzionističnega s tamalim :)-

Za danes se še nisem odločila, kaj bom jedla za kosilo in večerjo. Mogoče me bo pa katera potegnila za sabo ;)

Pogumno, punce, vaga kar dobro kaže a ne?

tjaga -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 8:28:22)

:((:((:((:((:(( Grešila na veliko :pujs::pujs: . Jojjjjjjjjjjjj, to ni res. Smo bili na krajših počitnicah pri sorodnikih v Međimurju, pa ni blo da ni blo. Od kuhane koruze naprej. Ja naprej. Če bi samo pri koruzi ostalo. :((:((:(( No danes se pa spet držim. Zaenkrat.
Pa ne me tepst. :kava::kuza::kava::kuza:

polona2 -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 8:32:51)

Danes zjutraj sem se stehtala, kaže mi -2 kg, včeraj sem bila kar malo panična, da se nič ne premakne, torej imam še 8 kg do cilja!Ponosna sem nase, pa na vas, ostale shujševalke tudi:bravo::bravo::bravo:!!!

Jančika_ -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 10:15:15)

Evo, tudi jaz -2 kg:bravo:. Je bilo v petek -2,5, potem pa rojstnodnevni in žurerski vikend, no, pa se je kar dobro izteklo.

brbra -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 10:24:14)

Meni vaga stoji med -1 in-2 se pravi -1,5kg:bravo:No ja še dobrih 6 kg pa bo.Aja še to prejšnjo rundo sve midve s taščo skupaj hujšali le da je ona imela pol manj za zgubit:)-Tiste, ki imamo manj kg za it dol bo šlo ful bolj počasi- sploh v drugem mesecu lih da se premika:((ampak na cunjah se pa pozna full - tako da se ne bomo zgovarjale da ni motivacije.

Danes pa jajca- sem kar kokoši sanjala ponoči od hudega:)-

lp

Anonimen -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 11:14:59)

Hojla, bejbe!

Lepo se držite!! Bravo za nas:bravo::bravo::bravo::bravo:. Evo, seznam je obnovljen. Naj vam da le še več volje in sitosti.;)

Zapomnite si, nižje kot pridete na seznamu, bliže ste koncu.:bravo::bravo:

Dietkarice:

:miska:Tanaja* - 22 kg
:miska:benita – 15,5 kg:bravo::bravo:
:miska:Blacky - 15 kg:bravo::bravo:
:miska:Meta. – 10 kg
:miska:Mariposa – 10 kg
:miska:Malecka – 10 kg
:miska:Polona2 - 8 kg:bravo:
:miska:Albina - 8 kg :bravo:
:miska:mmetel6 - 8 kg
:miska:Tjaga – 8 kg
:miska:Lara – 8 kg
:miska:tik – 7,5 kg :bravo:
:miska:tashaia - 7 kg
:miska:Moyca – 7 kg
:miska:brbra – 6,5 kg:bravo:
:miska:a&m – 6,5 kg:bravo:
:miska:Skabi – 5 kg
:miska:mammika - 5 kg
:miska:Jančika – 4 kg:bravo:
:miska:lin – 3 kg
:miska:mehurčica – 2 kg

Yeah!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Ploskajoči smajli je poleg tistih, ki so javile rezultat.

tanaja* -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 11:38:12)

:((:((:((:((:((:((:((
jst sem pa čist na vrhu :((:((:((:((

upam, da bom kmalu nižje:)-:)-:)-

Anonimen -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 11:42:42)

Oj, tanaja*, si že tu. Brez skrbi, kmalu boš nižje prilezla.:)

polona2 -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 11:54:43)

Blacky, kaj če bi tvoj post z shujševalkami in cilji prilepila pod Larin post "Dieta-10.dan!", da bi bilo preglednejše, tudi kasneje, z iskalnikom???

polona2 -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 11:56:53)

Sorry, sedaj sem opazila, da je v bistvu 9.dan diete danes, ti si pa že včeraj temo odprla,:ups:hmmm, teži me zamegljen um zaradi pomanjkanja sladkorja...

Anonimen -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 13:21:10)

Nič ne razumem. Kaj obstaja Larin post Dieta - 10. dan? Jaz ga ne najdem. :zmeden2:

Je pa res, da vedno zvečer odprem temo za naslednji dan, tako smo se zmenile, ker jaz pridem gor šele pozno dopoldan, ene revice pa so že od 6. ure zjutraj v službi in lačne, pa brez idej.;)

Anonimen -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 13:53:29)

Že našla, sem jih že poslala k nam.:)-:)-:)-:)- So se usekale za en cel dan.

Anonimen -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 14:08:48)

ha..evo me še kle :) ja kva pa js vem da ti prehtevaš pa zvečer odpiraš teme za nasledn dan :) itak je klele na temu vsakdanu tolk pošte da se zgubijo teme..recimo ta že na 3. stran??!!

PREDLAGAM DA SE PRESELMO NA PREHRANO! :zmeden:

aja mene poprav na -6 kg! :bravo:

lp, lara

Anonimen -> Dieta - 9. dan! (16.8.2005 14:14:18)

Ja, forum Prehrana pa bi bil pravi forum, še boljši bi bil hujšanje. Ali si ti mogoče mislila forum Prehrana nosečnic, otrok in dojenčkov??? To tudi ne bi bilo slabo.Kaj pravite ostale?

Evo, še nekaj srečk:

:miska:Tanaja* - 22 kg
:miska:benita – 15,5 kg:bravo:
:miska:Blacky - 15 kg:bravo:
:miska:Mariposa – 10 kg
:miska:Malecka – 10 kg
:miska:Polona2 - 8 kg:bravo:
:miska:Albina - 8 kg :bravo:
:miska:mmetel6 - 8 kg
:miska:Meta. – 7 kg :bravo:
:miska:brbra – 6,5 kg:bravo:
:miska:Tjaga – 8 kg