Anonimen -> Dieta - 9. dan! (15.8.2005 22:17:09)
|
Hojla, bejbe! Pa smo prigurale do 9. dneva, only 81 days to go!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Mislim in upam, da bomo zaključile z dieto že prej, ker če bo šlo tako lepo dol, kot sedaj (2 kg na teden), bi se po 81 dneh posušile.:)-:)-:)-:)- Ni se vas ravno javilo veliko, še vedno čakamo na vaše rezultate. Seznami so se malo spremenili, dajte se javit še ostale. Torej, na vrsti je PROTEINSKI dan. Če je zmanjkalo idej (kar močno dvomim, ker verjetno že cel današnji dan delamo plane za jutrišnje kosilo:)-:)-:)-), nam knjiga ponuja: Z: pol svežega ananasa ali 1 manjša konzerva ananasovega kompota K: 2 puranja zrezka in popečen radič, kos kruha, 3 dl juhe V: 1 puranji zrezek in nekaj listov rdečega radiča Če vam to ne odgovarja (meni že ne!), pa to: cel kup različne zelenjave oparite z osoljenim kropom. Odcejeno naložite v ognjevarno posodo, posipajte z 10 dag naribanega sira in 1 žlico parmezana. Pecite 15 minut pri 200 stopinjah. Po pečeni zelenjavi posipajte peteršilj in origano. Pa kos kruha zraven. Mislim, da mi tudi ta ne odgovarja. Če že lahko jem meso, ga tudi bom. Ga ne menjam za sir, čeprav ga imam tudi rada. A mesek je le mesek.;) Jaz bom verjetno imela za kosilo pečeno hrenovko, mogoče pečeno z jajčko (saj vem, ne bi smela tega jesti skupaj), za večerjo pa verjetno prekajene rebrce, ki se mi ful luštajo, a bodo žal priromale do doma šele v času večerje. Pa lep dan vsem! Novi seznam in naši novi cilji: :kuza:benita – 15,5 kg :kuza:Blacky - 15 kg :kuza:Polona2 - 10 kg :kuza:tik - 10 kg :kuza:Meta. – 10 kg :kuza:Mariposa – 10 kg :kuza:Malecka – 10 kg :kuza:Albina - 8 kg :kuza:mmetel6 - 8 kg :kuza:brbra - 8 kg :kuza:Tjaga – 8 kg :kuza:a&m - 8 kg :kuza:Lara – 8 kg :kuza:tashaia - 7 kg :kuza:Moyca – 7 kg :kuza:Jančika – 6 kg :kuza:Skabi – 5 kg :kuza:mammika - 5 kg :kuza:mehurčica – 2 kg :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|