Kengurujček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

arruba -> Kengurujček (6.4.2011 21:27:02)

Katerega priporočate?
Imam približno 10-kilskega osemmesečnika, s katerim bi šla tudi kam, kjer voziček ne gre, pa razmišljam o nakupu. Ker ga do sedaj nismo uporabljali, tudi približno ne vem, katere gledat, pa ne bi rada preveč mimo usekala  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley14.gif[/image]

K_a_t_i -> RE: Kengurujček (6.4.2011 22:12:01)

Babybjorn active je od vseh (vsaj kolikor sem se jaz pozanimala pred nakupom) najbolj prijazen hrbtenici tudi za že težje otroke (do 12kg je). Pa res enostaven je za namestit. Našega sem pospravila pri sinovih 11kg (če te zanima, me kontaktiraj na ZS).
Za 10 mesečnega otroka bi ti sicer bolj priporočala nahrbtnik (bo za dlje) - Deuterja precej pohvalijo.

DragonLady -> RE: Kengurujček (7.4.2011 7:45:27)

Se strinjam...kengurujček je bil pri nas uporaben do cca 10kg, potem pa ne več. Moja hrbtenica ni zdržala...[sm=smiley36.gif] Nahrbtniki so res fajn za kasneje, ko kenguru ne pride v poštev, ampak so meni osebno malo prerobustni in ga nismo nabavili. Stvar okusa pač...
Naj pa še dodam, da smo pri cca 13 mesecih starosti, ko je mali shodil, tudi prenehali uporabljati voziček. Sva ga oba z očkom vzpodbujala, da je čimveč hodil sam in se je na vozičku začel nabirati prah...[sm=smiley36.gif]

kristinaj -> RE: Kengurujček (7.4.2011 10:16:51)

a ni kengurujček za dojenčke, nahrbtnik pa za večje in težje otroke ??

K_a_t_i -> RE: Kengurujček (7.4.2011 10:24:57)

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

a ni kengurujček za dojenčke, nahrbtnik pa za večje in težje otroke ??

A 10kg ni težji otrok? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] Je pa 8 mesečnik tudi še skoraj dojenček... In po vseh kriterijih tudi še paše v kenguruja. Tako da - v tem primeru je ali-ali. Samo eno je kratkoročna, drugo pa dolgoročna varianta. Odvisno kako pogosto in za kam bo to avtorica uporabljala.

Stran: [1]