Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: začasno prebivališče 12.4.2011 10:09:43
|
|
|
|
sakuL
|
iliana, prosim ne bodi pametna; živim na dveh naslovih, je stvar dogovora s kje mi bodo plačali prevoz.
|
|
RE: začasno prebivališče 12.4.2011 12:54:25
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja Res mi nikoli ni bilo jasno, kako se ljudem za dve, tri leta zdi škoda menjati dokumente, pa saj otroku itak v tem času že potečejo. sj pravim, da sem to spraševali zaradi formalnosti. js si bom dala(če si bom) samo začasno in ne mislim menjat dokumentov. si bom že, ko spremenim priimek, do takrat mi pa osebna itak še ne poteče. otrok pa ostane tam kjer je zdaj, se pravi, tam kjer sem jaz. uf kakšna debata je zdj to ratala, sj sploh ni važno, kje imaš naslov no... a ne Sekul?
|
|
RE: začasno prebivališče 12.4.2011 13:18:26
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL iliana, prosim ne bodi pametna; živim na dveh naslovih, je stvar dogovora s kje mi bodo plačali prevoz. Delno je stvar dogovora, delno je pa stvar kolektivne pogodbe in internih aktov podjetja.....delno pa stvar DURSa, za katerega je običajno prebivališče tisto, ki je najbližje kraju dela......
|
|
|
življenjeSianaKje se bolje počutite?V hiši (
79%)
V stanovanju (
17%)
drugje (
3%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!