Podatki o zaposlitvi in plači - priloga S-1 (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

DannyS -> Podatki o zaposlitvi in plači - priloga S-1 (5.4.2011 13:05:01)

Ojla...

zanima me kako se izpolni tabela - podatki o plači oz. osnovi, od katere so bili obračunani prispevki za starševsko varstvo v primeru, da sem bila nekaj mesecev še na porodniški, ali se torej za tiste prve mesece vpiše bruto prejemke CSD, za ostale mesece, ko sem delala pa bruto plača?

BarbaraO -> RE: Podatki o zaposlitvi in plači - priloga S-1 (5.4.2011 13:07:29)

Smem vprašat, za kaj to izpolnjuješ? Ker razni CSD-ji in podobne institucije pridobijo podatke o nadomestilih sami, za plačo pa ti ponavadi izpolni delodajalec.

DannyS -> RE: Podatki o zaposlitvi in plači - priloga S-1 (5.4.2011 13:18:26)

Ne sej ne izpolnjujem jaz. Samo zanimalo me je, ali mi delodajalec za tistih par mesecev, ko sem bila še na porodniški pusti prazno in to potem izpolni še csd. Namreč porodniško zdaj začnem z mesecem majem, lani pa sem jo zaključila v juniju. 

BarbaraO -> RE: Podatki o zaposlitvi in plači - priloga S-1 (5.4.2011 13:25:46)

Bi rekla, da ja. Saj delodajalec nima podatkov o tvojih prejemkih med nosečnostjo, kajne? Mogoče najbolje, da vprašaš kar na CSD - da ne bo dvomov.

zmajaz -> RE: Podatki o zaposlitvi in plači - priloga S-1 (6.4.2011 8:05:43)

Delodajalec izpolni samo za mesece, ko si dobila plačo od njega, mesece, ko je bila porodniška pusti prazno in CSD pridobi ta podatek sam oz. ga itak ima, ker je on izplačevalec. Jaz sem pa za vsak slučaj (da ne bi slučajno kaj spregledali) pri tistih mesecih samo vpisala v polja "porodniška", da so vedeli, da morajo za tiste mesece pridobiti podatke sami.

amon -> RE: Podatki o zaposlitvi in plači - priloga S-1 (15.4.2011 21:11:38)

Se navezujem kar na to temo, da ne odpiram nove po nepotrebnem..
Torej... enkrat sem na forumu zasledila, da če med eno porodniško in drugo ne mine več kot 365 dni potem ne rabim delodajalcu pošiljati te priloge - S1. Je to res? Konkretno moj primer.. maja zaključm porodniško (podaljšano za 3 mesece) in s septembrom nastopim novo porodniško, delala bi vmes 3 mesece.
Al se to navezuje samo na drugi del priloge S-1?
lp

zmajaz -> RE: Podatki o zaposlitvi in plači - priloga S-1 (17.4.2011 12:50:33)

Sem ti odgovorila na ZS - pa lahko še tukaj, če bo še koga drugega zanimalo: to se nanaša samo na 2. del "podatki o plači", prvi del "Podatki o zaposlitvi" pa mora delodajalec vseeno izpolniti.

Stran: [1]