Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mali Lošinj - hotel Aurora ali Vespera? 5.4.2011 13:17:58
|
|
|
|
anya.xy
|
Bunka83 mi smo tudi razmišljali o Lošinju naša2 bosta stara približno leto, prva ovira za v hotel nama je že bila ko bi bili vsi v eni sobi, pa če greta mala2 spat moraš bit v tistih par kvadartah, sem gledala da ima Vespera familiy sobo, ki pa je kot ti praviš kr draga. Jaz sem bila drugače pred 3 leti v Vesperi še pred prenovo, tiste posamezne spbe so res male, si ne predstavljam da bi morala not še dat 2 prenosni postelji, če pa gledam iz drugega vidika pa je na Lošinju res fajn klima, in komaj čakam da bosta mala2 malo večja bomo šli tudi tja, za zdaj pa še mislim da sta premala
|
|
RE: Mali Lošinj - hotel Aurora ali Vespera? 5.4.2011 23:01:45
|
|
|
|
tinica
|
Definitivno Vesper (smo bili lani z 5 letnim otrokom) - za otroke je zakon, v Auroro hodijo predvsem starejši ljudje.
|
|
RE: Mali Lošinj - hotel Aurora ali Vespera? 16.5.2011 10:48:07
|
|
|
|
alany
|
Če še berete o Lošinju. Bili smo v Aurori prek Kompasa. Gospa je zagotovila nekaj stopnic do plaže, a jih je bilo mali milion, mi pa s 4-mesečnikom in košem (voziček) ter 2 in polletnikom. Bili smo v medetaži, kjer ni dvigala, tako da smo vedno morali ročno prenašati ne tako lahek voziček. Sicer pa je hrana je odlična, raznovrtsna, sobi dovolj veliki, osebje prijazno, klima res enkratna. Plaža pod hotelom prodnata. Priporočala bi Vespero, ki je prav tako družinski hotel, in je precej precej bolj enostavno do sprehajalne poti in plaže, ki je prav tako prodnata. To je moje mnenje. Bili smo na začetku junija, temperatura ravno pravšnja, le morje na začetku hlednejše.
|
|
|
|
RE: Mali Lošinj - hotel Aurora ali Vespera? 23.5.2011 13:57:19
|
|
|
|
anadami
|
Nevem ali je to vprašanje še aktualno, ampak mi smo bili lani s 3 mesečnim otrokom v družinskem hotelu Vespera...in naša izkušnja...nikoli več...sobe premale (pa smo imeli sobo z dodatnim ležiščem), v sobah ena omara, brez polic, stvari nimaš popolnoma nikamor dat(razen na balkon), kopalnica mala, medetaže brez dvigala, za cel hotel, ki je mimigrede ogromen, dva dvigala, od tega v enega gresta le voziček in dve zelo suhi osebi, klima zelo zelo zelo na hladno, do mesta daleč, po hribih in stopnicah, za vozičke absolutno neprimerno...edini plus tega hotela je pa HRANA, ki pa je naravnost božanska!!!! Je pa res, da je ogromno sence, vendar tam kjer je senca je plaža skalnata in za male otroke neprimerna, tam pa kje sta dva mala, ampak res mala, zaliva, pa je GUŽVA!!! Bi pa povdarila, da je to naša izkušnja hotela, ker smo bili s tako malim otrokom...če bi bili z večjimi, se nam najbrž ne bi zdelo tako slabo. Sam hotel je drugače zelo lep in nimamo nobenih pripomb, le za družine z majhnimi otroki se nam ni zdel najbolj primeren.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?