kakanje v hlače (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

slavka.lepej -> kakanje v hlače (2.4.2011 21:25:07)

pozdravljeni
sem nova na foromu. zanima me kaj narediti pri moji hčeri. stara je dobrih 6 let lani bi mogla iti v šola ampak ker je decemberska gre v šolo septembra. kaj naj naredi kre mi še vedno kaka v hlače. malo toliko da so umazane blato potegne nazaj vase potem pa noče na wc kaj naj naredim

kajalin* -> RE: kakanje v hlače (2.4.2011 21:50:09)

Pogovor,motivacija,...ka pa vem,pr tak veliki punci že lahk s pogovorom velik dosežeš.Naša je en mesec mlajša od tvoje,pa je suha od 16 mesca...

mateyka -> RE: kakanje v hlače (3.4.2011 9:38:00)

kdaj pa potem kaka?

superstar7 -> RE: kakanje v hlače (6.4.2011 20:04:18)

Od 16 mes.? Naša bo 2 leti stara pa mi še ni uspelo pa je povsod bolj hitra od ostalih. Blagor se tebi kajalin*

A to že skos tko "kaka"? al je mogoče kakšen strah vmes dobila?

nananaja -> RE: kakanje v hlače (6.4.2011 21:05:01)

Sem mislila, da imate podoben problem, kot pri nas, pa je vaša precej starejša. Dveletnica je že pol leta suha, kakala je nekaj časa le občasno v hlače, sedaj pa dva tedna vsak dan. Tudi nimam ideje, kaj z njo.

koala -> RE: kakanje v hlače (7.4.2011 10:18:46)

Moj tri letnik je tudi imel in občasno še ima "nesreče". Se pa je pri nas stanje veliko izboljšalo po tem ko sav vsakič ko je šel kakat na stranišče dala na plakat ali na roko (njegovo seveda) štempiljko Strele Mcqenna. Sicer sem nameravala da bi po petih štempiljkah dobil kašno majčkeno nagradico, pa mu je že štemiljka dovolj.

Stran: [1]