ronja -> RE: kaj kuhate oz. jejo otroci ko pridejo z vrtca (1.4.2011 22:06:51)
|
Mi kuhamo še eno kosilo doma. Sva čudna, vem, samo nama veliko pomeni, da skupaj jemo in zato pač kuhamo še enkrat doma, po vrtcu. Pri lubiju si v službi dostikrat skuhajo in je pogosto pač 2x kuhano hrano, jaz v službi navadno samo malicam, včasih če kaj od kosila ostane, da vzameva oba v službo, si tisto pogrejem, samo sem do popoldne spet lačna in še enkrat jem (radi jemo vsi 4je). Kadar pa so lepi dnevi in ostanemo zunaj, pa včasih naredim kaj za s sabo (recimo včasih sem pogrela juho v službi, jo nalila v termovko (oboje sem mela s seboj, seveda) in smo po vrtcu šle na igrišče ali kam na sprehod in na kaki klopci pojedle ali pa sem spekla kake nadevane kruhke ali pice prepognjenke ali kaj podobnega.) Se pa zgodi, da se mi nič ne da, kot včeraj in če lubija ni ali pa se njemu tudi nič ne da, potem skuham kar kako proseno kašo ali jabolčne žličnike kaj podobnega - da ni ravno nič, se naješ, ni pa ravno neko hudo zamudno delo;). naša kosila najdeš na Kaj danes kuhate. Danes je bil ričet, včeraj prosena kaša, predvčerajšnjim testenine s paradižnikovo omako (to je pogosoto, ker smo vsi 4je nori na to, pa hitro je narejeno).
|
|
|
|