Plačevanje položnic za vrtec. (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

titanik -> Plačevanje položnic za vrtec. (31.3.2011 20:22:42)

Danes sma se z sosedo pogovarjale o plačevanje položnic v vrtecu.Ona ima od 1 februarja vpisanega sina v vrtecu.Hodit je začel od 10 februarja in še to je bilo skoraj 14 dni uvajanja,kar se šteje nič zajterka in kosila.Položnico je dobila za 10 dni celotnega obiska.Meni tu nekaj ne diši.Kaj pravite?

Najaa -> RE: Plačevanje položnic za vrtec. (31.3.2011 20:52:28)

Vrtec se plačuje od dneva, ko je otrok vpisan. Če je tu še 14 dni uvajanja, nima veze, plača se polna cena.

K_a_t_i -> RE: Plačevanje položnic za vrtec. (31.3.2011 20:54:35)

v vrtcu
zajtrk

Uvajanje pomeni, da je otrok v vrtcu. Ne vem pa kako je s hrano. Mogoče res prvih par dni kaj odbijejo - ampak to je, v primerjavi s položnico, malenkost. No, ni mi pa čisto jasno kako 10 dni, če je pa od 10.2. do konca februarja bilo 13 delovnih dni.

kajajaka -> RE: Plačevanje položnic za vrtec. (31.3.2011 22:22:02)

nič ne odbijejo...

mi smo začeli z uvajanjem septembra.
-do 12.9 smo bili na morju, tako a je v vrtec prvič za pol ure stopila 13-9.
Potem je 14. in 15. bila tam po 2 ali 3 ure, jedla je le zajtrk...
14.9 pa je že zbolela in bili smo skoraj 2 tedna doma. V vrtec je šla spet okoli 25.9...

Torej je bila v vrtcu vsega skupaj 5 dni, jedla skoraj nič, pa še plenic nima več, čeprav so vštete v ceno jasličnih otrok (do 3. leta)
In dobili smo položnico za cel mesec 170€ - polna cena - kot plačamo kadar nič ne manjka...
Tako pač je. Tak je pravilnik vrtca.
Odbijajo šele, če otrok manjka več kot 2 tedna in ima zdravniško potrdilo...
kr neki... ampak tako pač je.

zamudnica -> RE: Plačevanje položnic za vrtec. (1.4.2011 1:21:13)

Menda če se prehrana prej odjavi za določen čas, nekaj odbijejo , saj pri nas je tako, mislim pa da odštejejo okrog 1,80 € na dan.

Stran: [1]