Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 1.4.2011 7:45:33
|
|
|
|
madona77
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ampak je se mesamdrek naki napisala, ker je njen odgovor zadnji.... Da so najlepše kelnarce, ko z ritko migajo, je Kalbo napisal.
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 1.4.2011 7:47:18
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja, to sem še vidla. pol pa ne vem vec....zadnji odgovor ima pa mesamdrek. majkicu....spat ne bom mogla, dokler ne izvem kaj se je dogajalo!
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 11:11:40
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ja, to sem še vidla. pol pa ne vem vec....zadnji odgovor ima pa mesamdrek. majkicu....spat ne bom mogla, dokler ne izvem kaj se je dogajalo! Sem dobila občutek,da je bil tisti gost tudi tebi všeč
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 11:13:51
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ja, to sem še vidla. pol pa ne vem vec....zadnji odgovor ima pa mesamdrek. majkicu....spat ne bom mogla, dokler ne izvem kaj se je dogajalo! Sem dobila občutek,da je bil tisti gost tudi tebi všeč niti slučajno resno govorim...
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 14:10:12
|
|
|
|
CatJa
|
Ne vem kaj je bolj primitivno, imet doma pijančka, ki hodi v gostilno zarad kelnerc, ali bit kelnarca, ki pada na laskanje ****fehtarja.
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 19:36:02
|
|
|
|
Micy
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ne vem kaj je bolj primitivno, imet doma pijančka, ki hodi v gostilno zarad kelnerc, ali bit kelnarca, ki pada na laskanje ****fehtarja. Mislim da tudi tebi manjka malo laskanja.
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 20:46:04
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ne vem kaj je bolj primitivno, imet doma pijančka, ki hodi v gostilno zarad kelnerc, ali bit kelnarca, ki pada na laskanje ****fehtarja. Moj mož gre večkrat v gostilno,na kavico,pivo,sok s prijatelji.....pa nisem opazla,da bi bil pijanec Tudi jaz rada počvekam s kakšno mamico ob dobri kavi in tudi skupaj greva kdaj poleti na kakšno teraso na pivo.Smo vsi pijanci?
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 21:25:15
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Micy IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ne vem kaj je bolj primitivno, imet doma pijančka, ki hodi v gostilno zarad kelnerc, ali bit kelnarca, ki pada na laskanje ****fehtarja. Mislim da tudi tebi manjka malo laskanja. Pol predlagaš, da grem mal naokol, da se me kdo usmili? IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 Moj mož gre večkrat v gostilno,na kavico,pivo,sok s prijatelji.....pa nisem opazla,da bi bil pijanec Tudi jaz rada počvekam s kakšno mamico ob dobri kavi in tudi skupaj greva kdaj poleti na kakšno teraso na pivo.Smo vsi pijanci? Si funkcionalno nepismena? ...ki hodi v gostilno zarad kelnarc... No, se opravičujem, če sem koga prizadela. Si grem lukno v koleno vrtat
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 21:28:58
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
No, le pojdi Pridem za tabo. Še aforizem dneva: Res je, da ženska podpira štiri vogale pri hiši. Se pa zgodi, da kaka mlada moškemu pri petdesetih poruši podstrešje.
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 21:35:59
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Micy IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ne vem kaj je bolj primitivno, imet doma pijančka, ki hodi v gostilno zarad kelnerc, ali bit kelnarca, ki pada na laskanje ****fehtarja. Mislim da tudi tebi manjka malo laskanja. Pol predlagaš, da grem mal naokol, da se me kdo usmili? IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 Moj mož gre večkrat v gostilno,na kavico,pivo,sok s prijatelji.....pa nisem opazla,da bi bil pijanec Tudi jaz rada počvekam s kakšno mamico ob dobri kavi in tudi skupaj greva kdaj poleti na kakšno teraso na pivo.Smo vsi pijanci? Si funkcionalno nepismena? ...ki hodi v gostilno zarad kelnarc... No, se opravičujem, če sem koga prizadela. Si grem lukno v koleno vrtat Ne rabiš žalit!Kdaj pa potem veš,kdaj hodi moški v gostilno zaradi kelnarc?A potem je samo tisti alkoholik?
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 21:52:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Micy IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ne vem kaj je bolj primitivno, imet doma pijančka, ki hodi v gostilno zarad kelnerc, ali bit kelnarca, ki pada na laskanje ****fehtarja. Mislim da tudi tebi manjka malo laskanja. Pol predlagaš, da grem mal naokol, da se me kdo usmili? IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 Moj mož gre večkrat v gostilno,na kavico,pivo,sok s prijatelji.....pa nisem opazla,da bi bil pijanec Tudi jaz rada počvekam s kakšno mamico ob dobri kavi in tudi skupaj greva kdaj poleti na kakšno teraso na pivo.Smo vsi pijanci? Si funkcionalno nepismena? ...ki hodi v gostilno zarad kelnarc... No, se opravičujem, če sem koga prizadela. Si grem lukno v koleno vrtat Ne rabiš žalit!Kdaj pa potem veš,kdaj hodi moški v gostilno zaradi kelnarc?A potem je samo tisti alkoholik? krtek, kaj se je pa tebi zgodilo, da si tako črnogled? le pridi malo na plano, saj je vendar pomlad.
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 22:04:05
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 Kdaj pa potem veš,kdaj hodi moški v gostilno zaradi kelnarc?A potem je samo tisti alkoholik? A morš bit kej posebno bister, če ti tvoj biserček doma to sam pove? No vsaj tako sem jaz razbrala iz prvotnih postov
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 22:07:41
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 Kdaj pa potem veš,kdaj hodi moški v gostilno zaradi kelnarc?A potem je samo tisti alkoholik? A morš bit kej posebno bister, če ti tvoj biserček doma to sam pove? No vsaj tako sem jaz razbrala iz prvotnih postov Še vedno ne razumem kaj ima to,da mu je ena ženska všeč,veze z tem da je alkoholik?
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 22:11:20
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Micy IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ne vem kaj je bolj primitivno, imet doma pijančka, ki hodi v gostilno zarad kelnerc, ali bit kelnarca, ki pada na laskanje ****fehtarja. Mislim da tudi tebi manjka malo laskanja. Pol predlagaš, da grem mal naokol, da se me kdo usmili? IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 Moj mož gre večkrat v gostilno,na kavico,pivo,sok s prijatelji.....pa nisem opazla,da bi bil pijanec Tudi jaz rada počvekam s kakšno mamico ob dobri kavi in tudi skupaj greva kdaj poleti na kakšno teraso na pivo.Smo vsi pijanci? Si funkcionalno nepismena? ...ki hodi v gostilno zarad kelnarc... No, se opravičujem, če sem koga prizadela. Si grem lukno v koleno vrtat Ne rabiš žalit!Kdaj pa potem veš,kdaj hodi moški v gostilno zaradi kelnarc?A potem je samo tisti alkoholik? krtek, kaj se je pa tebi zgodilo, da si tako črnogled? le pridi malo na plano, saj je vendar pomlad. A si se malo zmočila?To vprašanje najbrž ni bilo namenjeno meni
|
|
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 23:45:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ne vem kaj je bolj primitivno, imet doma pijančka, ki hodi v gostilno zarad kelnerc, ali bit kelnarca, ki pada na laskanje ****fehtarja. kam si pa TI padla? na glavo? pa kje si sploh prebrala, da je sploh kdo kam padel? pač, zgodilo se mi je istocasno, kot anonimni, ki je odprla temo. samo, da sem jaz kontra stran. kaj ni jasno? me pa res zabava, da se 2 dogodka tako sinhrono dogodita. pa še nekaj: verjemi, da bi ti verjetno kam prej padla.....kelnerce smo vajene vseh pozeljivih in oha uha oh in spljoh nedvomljivih pogledov..... A PROU????? aja, mogoce ti to manjka..... AL KAJ?
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 3.4.2011 23:46:36 >
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 3.4.2011 23:47:42
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Micy IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ne vem kaj je bolj primitivno, imet doma pijančka, ki hodi v gostilno zarad kelnerc, ali bit kelnarca, ki pada na laskanje ****fehtarja. Mislim da tudi tebi manjka malo laskanja. Pol predlagaš, da grem mal naokol, da se me kdo usmili? IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 Moj mož gre večkrat v gostilno,na kavico,pivo,sok s prijatelji.....pa nisem opazla,da bi bil pijanec Tudi jaz rada počvekam s kakšno mamico ob dobri kavi in tudi skupaj greva kdaj poleti na kakšno teraso na pivo.Smo vsi pijanci? Si funkcionalno nepismena? ...ki hodi v gostilno zarad kelnarc... No, se opravičujem, če sem koga prizadela. Si grem lukno v koleno vrtat Ne rabiš žalit!Kdaj pa potem veš,kdaj hodi moški v gostilno zaradi kelnarc?A potem je samo tisti alkoholik? krtek, kaj se je pa tebi zgodilo, da si tako črnogled? le pridi malo na plano, saj je vendar pomlad. A si se malo zmočila?To vprašanje najbrž ni bilo namenjeno meni sori!
|
|
RE: kaj je blo z uno temo.... 4.4.2011 20:19:25
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Micy IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ne vem kaj je bolj primitivno, imet doma pijančka, ki hodi v gostilno zarad kelnerc, ali bit kelnarca, ki pada na laskanje ****fehtarja. Mislim da tudi tebi manjka malo laskanja. Pol predlagaš, da grem mal naokol, da se me kdo usmili? IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 Moj mož gre večkrat v gostilno,na kavico,pivo,sok s prijatelji.....pa nisem opazla,da bi bil pijanec Tudi jaz rada počvekam s kakšno mamico ob dobri kavi in tudi skupaj greva kdaj poleti na kakšno teraso na pivo.Smo vsi pijanci? Si funkcionalno nepismena? ...ki hodi v gostilno zarad kelnarc... No, se opravičujem, če sem koga prizadela. Si grem lukno v koleno vrtat Ne rabiš žalit!Kdaj pa potem veš,kdaj hodi moški v gostilno zaradi kelnarc?A potem je samo tisti alkoholik? krtek, kaj se je pa tebi zgodilo, da si tako črnogled? le pridi malo na plano, saj je vendar pomlad. A si se malo zmočila?To vprašanje najbrž ni bilo namenjeno meni sori! Nič zato,je bilo namensko tako napisano
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?