Freya88 -> RE: Darilni program - kristali (31.3.2011 6:25:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita če si iz lj, trgovina Kamen - ena pri Gospodarcu, ena na Starem trgu... čeprov tm se bolj specializirajo za nakit iz poldragih kamnov, mislm da majo tut okrasne predmete. Nisem iz lj, bom pa vseeno pogledala... nekaj sem videla ze na njihovi spletni strani, hvala:) IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ne vem če ti kaj pomaga: V začetku maja je v Tržiču vsako leto razstava kamnov, mineralov in fosilov - Minfos. Jz hodim že 10 let, ampak zadnja leta me je minilo ravno iz razloga, ker je vse preveč tega "sranja" (vaze, nakit, pepelniki, izparilniki, možnarji,...) in čedalje manj kamnin v neobdelani obliki. To mi je sicer malce prepozno, ampak vseeno dobro vedet...:) Drugace pa, js mam rada taksne stvari iz bolj ali manj neobdelanega kamna... doma imam svecnik iz ametistov, ki so neobdelani... ampak kaj ko se dobi zelo malo taksnih stvari:/ Ej TT, koliko pa je prb. vstopnina? Nasla sem samo, da je do 6. leta vstop prost... to smo pa ze dalec prerasli!:D In pa glede na to, da se ne vem tocno kaj iscem... sem odprta tudi za taksne ideje, ce jih seveda katera ima:)
|
|
|
|