nogometas
|
Čao, vidim, da nas vse pestijo približno podobni problemčki... Jaz na splošno OK, šla na 4D UZ in mam posneto našo, ne boste verjele, še vedno punčko z vprašajem: :duda::roza:?... Nikakor nočejo biti ziher, da bo :roza:, ona pa nič.:ups: Trenutno sem se zaposlila s kupovanjem psička za mojo sestrico (rojstni dan) in mi je uspelo, lahko si jo ogledate v mojem albumu, zares kjut dolgodlaka čivava je.... prava igračka. Ko sem se dva dni, preden sem jo oddala, ukvarjala z njo, sem skoraj pozabila, da sem noseča...:ups: Kupila sem 10 navadnih plenic in 10 kaliko plenic, Mojca, ti ki si bolj izkušena, a bo to zadosti??? Tako kot vse ve, se tudi jaz čedalje hitreje utrudim, slabo spim, skoz lulam, apetit normalen... me pa danes spet muči glavobol (nepredvidene spremembe vremena, Mojca, to bo krivo tudi za tvoj zobobol:() Naslednji pregled in UZ imam v 31.-32. tednu, se pravi 6.9. - upam, da bo vse OK. Ja, daleč smo že, ni kaj, čas hitro teče, še malo, pa bomo trpele na porodnih mizah:((:((:((. A gre katera od vas na EA? LP
|