oblačila za fantka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Kupim - prodam >> Dobrodelnost

Sporočilo

nbostjan -> oblačila za fantka (30.3.2011 14:22:37)

Za dvojne dm-ove planičke dam otroška oblačila za fantka od št.56-68.Oblačil je ena velika škatla,zraven so tudi 4 pari copatk(čeveljčkov).Oblačila so zelo lepo ohranjena.Smo iz okolice gornje radgone

zamudnica -> RE: oblačila za fantka (31.3.2011 18:04:40)

Poskusi prodati na www.gugu.si

Andromeda -> RE: oblačila za fantka (31.3.2011 19:31:13)

IZVIRNO SPOROČILO: zamudnica

Kakšna nesramnost! Ženska je pripravljena stvari podarit v zameno za 2 paketa plenic in potem se gre neka zamudnica tako oglaševanje. [sm=smiley21.gif]

cgorjanc -> RE: oblačila za fantka (31.3.2011 19:50:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: zamudnica

Kakšna nesramnost! Ženska je pripravljena stvari podarit v zameno za 2 paketa plenic in potem se gre neka zamudnica tako oglaševanje. [img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley21.gif[/img]

Se podpišem Andromeda
Ja verjetno ona jih bi...HB,da še obstajajo ljudje,da v današnjih časih kaj podarjajo

Precious -> RE: oblačila za fantka (31.3.2011 20:23:54)

Oprostita,ampak ne moreta temu reči podarjanje. Podarjeno je ko nekomu nekaj daš in ne zahtevaš nič. Kolikor je meni znano ,pa plenice stanejo

nbostjan -> RE: oblačila za fantka (31.3.2011 20:47:57)

Ta oblačilca bi z veseljem prodali in bi tudi za njih dobili več kot pa za dvojne plenice.Ker pa so dandanes taki časi bi tudi mi radi nekaj dobili za njih pa čeprav SAMO dvojne plenice(to je 15eur),oblačila pa so vredna veliko več.

Precious -> RE: oblačila za fantka (31.3.2011 20:54:52)

meni je čisto vseeno če jih prodate ali ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sem se pač mogla vtaknit,ker je uporabnica napisala češ da je nesramnost kar je ena napisala in da ste pripravljeni stvari podarit. kar pa ni res. če nekomu nekaj podariš je zastojn.

Andromeda -> RE: oblačila za fantka (31.3.2011 23:49:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Precious

meni je čisto vseeno če jih prodate ali ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sem se pač mogla vtaknit,ker je uporabnica napisala češ da je nesramnost kar je ena napisala in da ste pripravljeni stvari podarit. kar pa ni res. če nekomu nekaj podariš je zastojn.

Očitno so danes taki časi, ko ni več nič zastonj. [sm=smiley36.gif] Pa saj sem poudarila, da podari v zameno za plenice. Škatla oblačil v zameno za plenice se mi res ne zdi prodajanje. In še vedno menim, da je nesramno, da nekdo promovira spletno trgovino oz. spletno stran na ta način, da takole neposredno predlaga, da naj jih proda na www.blablabla spletni strani.

zamudnica -> RE: oblačila za fantka (1.4.2011 0:59:30)

Na tej www.blabla strani kot jo imenuješ lahko tudi napiše da PODARI saj je stran temu namenjena, lahko objavi na kateri koli drugi spletni strani , kjer se bo sigurno prej kdo javil za menjavo, kot pa tukaj, kar je očitno, saj z bednimi komentarji nič ne pomagaš, da pa lahko proda sem čisto tako napisala ...

Čebelica Maya -> RE: oblačila za fantka (1.4.2011 7:27:05)

Poslala ZS!

Stran: [1]