Abrazija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

kiss -> Abrazija (30.3.2011 10:53:10)

Pozdravljene,

Ne vem če ta tema spada sem, ampak bom kar tukaj zastavila vprašanje.
V petek sem imela abrazijo v 8. tednu nosečnosti ker plodu ni več bil srček. Danes je 5 dan od abrazije in še vedno krvavim. Problem je samo v tem da imam vsak dan hujše krče kot pri menstruaciji. Danes celo noč nisem spala saj me je bolelo ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], potem pa sem vzela eno tableto proti bolečinam. Zdaj sem vredu ker mi drži tableta. Včeraj pa me je začel boleti celo križ tako me je bolelo.
Povejte kaj naredim? Je tole dovolj za obisk zdravnika?
Lp,kiss

Anonimen -> RE: Abrazija (30.3.2011 11:21:35)

Jaz sem imela abrazijo 14. 3., sicer sem kar ene 10 dni krvavela oz. imela rjave izcedke, vendar pa nobenih krčev, sem pa res počivala. Če imaš take težave, bi se šla jaz pokazat svoji G ali pa vsaj pokliči na urgenco. To pomoje ni čist vredu.

2.2. -> RE: Abrazija (30.3.2011 11:25:39)

normalno je da imaš krče, ker se maternica krči, krvavenje je tudi v igri lahko do 10dni-tako so rekli meni. če so pa res te bolečine neznosne pa rajši pokliči. moraš pa kar počivat

Taddy78 -> RE: Abrazija (30.3.2011 11:28:31)

Če zelo boli, lahko da te niso vredu ščistili in ne, ni normalno da ti krči tako bolijo. Jaz se bi na tvojem mestu šla pokazat, da ne bo kaj narobe. Pa saj po abraziji ponavadi povejo, da v primeru hujših bolečin moraš nazaj, ali ne?

kiss -> RE: Abrazija (30.3.2011 11:36:11)

Tudi meni se tole vse skupaj ne zdi vredu. Na urgenci mi niso nič rekli da naj pridem nazaj, mi je pa rekla sestra na oddelku da če bodo težave da naj se oglasim na urgenci.
V petek ko sem imela abrazijo me je samo malo špiknilo potem pa nič več,v soboto tudi nič. V nedeljo me je pričelo boleti okoli 17 ure pa me je čez 3 urce spustilo, v ponedeljek se mi je isto zgodilo včeraj pa ni nič več popustilo. Se mi zdi da so se krči začeli jačati.

zvezdan -> RE: Abrazija (31.3.2011 14:19:21)

krči so normalni ker se maternica krči. Možnost je seveda da te niso u redu sčistili vendar bi potem imela vročino.

kiss -> RE: Abrazija (31.3.2011 17:13:54)

Pozdravljene,

včeraj zvečer so bolečine bile neznosne zato sem odšla na urgenco. Imam vnetje maternice zato sem dobila antobiotike. V maternici na srečo ni nič delcev je čista, endometrij pa je tudi primerno tanek. Dala sem kri in na podlagi tega so ugotovili vnetje.

Stran: [1]