posteljnina - kje v LJ (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

2ursae -> posteljnina - kje v LJ (15.8.2005 13:22:26)

Posteljninca za dojenčka (kovtrček 120 x 80): ok, pogledala sem že v BC, pa mi nič ne odgovarja - ta luškane prodajajo namreč le v kompletu s kovtrčkom, katerega pa že imava. Izbira tistih, kjer kovtrčka ni treba kupit je pa zelo borna :((

Kam naj grem še pogledat? V mislih imam Rutar, Harvey Norman ... ali tam res imajo? In kje še?

naj naj hvala in pozdravček vsem :muca:

Minka Pobalinka -> posteljnina - kje v LJ (15.8.2005 13:25:37)

Ja izbira je borna, cene pa KATASTROFALNE !! Jaz bom posteljnino kupila kar v Avstriji ali Italiji, nekaj pa jo bom tudi sešila.. :bravo:

Kety -> posteljnina - kje v LJ (15.8.2005 13:36:37)

Poglej v Emporiumu spodaj (hala D) v trgovini Odejica Skofja Loka! Jaz sem tam ful velik dobila. V kompletu je samo prevleka za kovtrcek in rjuhica,....so pa tudi popolni kompleti. Ful izbire!

LP Kety

2ursae -> posteljnina - kje v LJ (15.8.2005 13:37:48)

ti, sem videla v IKEI ful luštne in poceni, samo kaj, ko so le nekih nadrealističnih dimenzij, ki pri nas v Slo sploh ne pridejo v poštev...:((. Ne vem, a so to švedske dimenzije, samo če so tudi na splošno v Avstriji take, pol boš najbrž težko kaj našla :grrr:.

pozdravček :muca:

kati1 -> posteljnina - kje v LJ (15.8.2005 13:41:02)

ojla

tud v BC v BTC-ju imajo precej posteljnine. Poleg dragih italjanskih imajo tud od slovenskih proizvajalcev - precej bolj ugodno. Da se kupiti tud ločene stvari (ne sam kompleti).

lp, K

Anonimen -> posteljnina - kje v LJ (15.8.2005 23:30:13)

Zakaj pa preprosto ne daste kaki šivilji, da vam zašije željeno, saj konec koncev prišparate živčke, pa noge, energijo, bencin in (tudi) denar?

Anonimen -> posteljnina - kje v LJ (15.8.2005 23:31:18)

Poglej se v Lesnini na Brdu.

karla 04 -> posteljnina - kje v LJ (16.8.2005 9:56:35)

Cao!

Jaz sem vso posteljnino ravno prejšnji teden kupila v odejci na Brezovici. Sami šivajo doma in lahko izbereš kar hočeš, naredili so mi v enem dnevu celo 2 kompleta, spalno vrečo in prevleko za trip trap. Prišlo me je pol ceneje kot v BC.

Imajo tudi spletno stran, ampak bolje je, da naročiš direktno tam, ker imajo več izbire vzorcev.

LP, Karla

Stran: [1]