punce pomoč prosim... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lefairyon -> punce pomoč prosim... (15.8.2005 13:15:58)

sem iskala z iskalnikom in po prejšnjih straneh pa nisem našla teme kjer so razni verzi za poroke in rojstne dneve...ne vem niti kdo je avtor zato je iskanje še toliko težje...zato naprošam vse tiste ki ste odgovarjale na ta post če mi lahko napišete link do te debate...hvala že v naprej
lp, nadi:rozica:

BigWhale -> punce pomoč prosim... (15.8.2005 13:30:43)

Prva pomoc, ki jo rabis je ta, da te nekdo nauci dati primeren naslov teme. Ker tega vec kot ocitno, neznas.

Verzi so pa itak easy, sama se nekaj spomni!

Vidva se bosta porocila,
Za rojstni dan, verza ne bosta dobila,
Ker je moja pamet, v slepo ulico zavila.

:P

india -> punce pomoč prosim... (15.8.2005 13:37:22)

BigWhale, a ti si se res vrnil zgago delat? Pomoč pa taka!

Nadi,poiščem pa ti pošljem na mail!:miska:

Blink1 -> punce pomoč prosim... (15.8.2005 13:46:35)

Hja...pa res...

leon jaz ti ne znam pomagat....ampak pameti pa ti tudi ne nameravam solit:zmeden:

india -> punce pomoč prosim... (15.8.2005 13:48:10)

Nadi,imaš na mailu!:miska:

andrejaz -> punce pomoč prosim... (15.8.2005 13:50:20)

Mogoče bo kaj pomagalo

http://verzi.najportal.com/

http://www.spuhlja.com/verzi/roj_dan.htm

Limona -> punce pomoč prosim... (15.8.2005 14:16:04)

http://www.misli.com/verzi/

Mislim ,da je tudi tukaj nekaj!

Lp Limona

lefairyon -> punce pomoč prosim... (15.8.2005 17:58:37)

hvala vsem za pomoč...
tebi bigwhale pa lahko samo rečem da odplavej v druge vode ker ti ne bom dovolila da se tako obnašaš do mene...če nisi zadovoljen s sabo si poišči pomoč in ne tukej napadat vse če maš ti slab dan...pa nick bi bil boljši bigego ker te le ta ( prevelik ego )malo preveč v oblake vleče...nisi niti ti idealen...
če misliš še naprej provocirat si najdi nekoga ki se bo pustil in ne mene ker za takšne budale nimam časa in ne strpljenja...če pa ti je do provokacije pa piši...lahko tudi na privat pa boš videl kaj se zgodi če se na napačnega spraviš...

za vse ostale pa tako...glede na to da sem iskala povsod in nisem uspela najti sem vas zaprosila če je mogoče katera na ta post odgovarjala da mi vsaj pravi naslov napiše ali pa prilepi link...ker je pa tu tako da si med seboj pomagajo le določeni člani ki mislijo da je ta forum njihov se pač zgodi da se dobijo takšni odgovori kot jih je videti na veliko postih...ja kaj čemo nekateri mislijo da nismo vredni nekega normalnega odgovora...

pa brez zamere...

BigWhale -> punce pomoč prosim... (15.8.2005 23:36:42)

Z razliko od tebe jaz ne grozim drugim na forumu, pa tudi naslov teme znam postavit tako kot treba, ti pa ne.

:)

lefairyon -> punce pomoč prosim... (16.8.2005 20:31:40)

a si se našel v opisu da ti je tako krivo zdej da kar grožnje vidiš tam kjer jih ni? pa tudi sam odgovor je bolj podoben odgovoru enega osnovnošolca - jaz znam ti pa ne...mislim kaj naj rečem...vse bolj se mi zdi da si zelo zakompleksana oseba ki svoje nezadovoljstvo izraža na drugih...ne vem kaj naj ti še rečem kot to da mi te je žal...res se mi smiliš ker si s svojimi odgovori že tako patetičen da kvariš ta forum...
kar se pa mojih namišljenih groženj tiče...mišljeno je le iz besedne strani...ne poznaš me in ne veš kaj vse ti lahko nazaj napišem samo če mi izpuliš nerve...če se še spomneš si mi enkrat že solil pamet glede vrtca pa sem ti potem pustila mir...verjemi da zdaj ne bom dovolila da se delaš norca iz mene ker se boš ti opekel
poglej pa malo današnje teme in boš videl da marsikje naslov ne odgovarja vsebini...zakaj si pa tam tiho?
ne vtikaj se v tisto kar ni zate...

BigWhale -> punce pomoč prosim... (16.8.2005 21:47:27)

Em, kje bi se pa moral prepoznat? A si pozabila kaj si mi napisala? Na, da te spomnim.

> če misliš še naprej provocirat si najdi nekoga ki se bo
> pustil in ne mene ker za takšne budale nimam časa in ne
> strpljenja...če pa ti je do provokacije pa piši...lahko
> tudi na privat pa boš videl kaj se zgodi če se na
> napačnega spraviš...

Tukaj se clovek ne rabi prepoznavati. Je naslovljeno direktno na me. Ce pa ni, potem pa tudi ti sodis v skupino polpismenih uporabnikov foruma.

Hm, ne, ne, ne. Ne delam se norca iz tebe, v bistvu cisto resno mislim. Pa tudi opekel se ne bom (evo, vidis, spet grozis), brez skrbi. Ce bom imel vsaj malo uspeha, bos naslednjic temo naslovila vsaj priblizno tako kot treba.

Zakaj drugim ne tezim? Saj jim! Nisem pa 24 ur na dan tukaj in ne odprem vsake teme. Ko bom pa to pocel, bom pa tudi vsaki zatezil. Ti mi pa kar brez skrbi napisi, kar se ti zdi, da mi gre. Ne sparaj se, ni dobro. To, da sem ti pa pamet solil zaradi vrtca, se pa ne spomnim vec. Ze ni bilo tako pomembno, da bi si moral zapomniti.

Se ti pa ne splaca kregati z mano, ce mi ne mores dokazati, da imas ti dejansko prav. Usrala si ga pri poimenovanju teme. Ce mi lahko na kak pameten nacin dopoves, da nisi, potem izvoli, drugace bo pa vse skupaj samo en boj z mlini na veter. Se zgodi.

Kar se pa zakompleksanosti tice in nezadovoljenosti, pa si precej, precej zgresila. ;)

lefairyon -> punce pomoč prosim... (17.8.2005 18:51:38)

ko tako gledam tvoj odgovor

citat:
Hm, ne, ne, ne. Ne delam se norca iz tebe, v bistvu cisto resno mislim. Pa tudi opekel se ne bom (evo, vidis, spet grozis), brez skrbi. Ce bom imel vsaj malo uspeha, bos naslednjic temo naslovila vsaj priblizno tako kot treba.

povdarek na tekst v oklepaju!!!
mislim malo imaš zgrešene predstave o grožnjah...hehehe mogoče pa le nisi tako pameten kot misliš da si...
že drugič razlaga glede t.im. groženj tebi...nisem oseba ki bi imela kreganje v naravi ampak ko me kaj iznervira mi enostavno ne preostane drugega kot da se "branim" z besedami...kar se pa naslova teme tiče...namesto da si takoj začel s cepljenjem in žaljenjem bi lahko sam napisal kakšen naslov bi bil najbolj primeren...ali je tu tudi tako da lajat znaš kaj drugega pa ne?!sicer je pa ti samo piši...vesela bom vsakega odgovora...pa tudi nazaj ti bom pisala samo ne več tako obširno...;)
oh kako lepo je imeti virtualnega dopisovalca
:)-

mika -> punce pomoč prosim... (19.8.2005 17:19:33)

NE SE KREGAT!!!!!!!

BigWhale -> punce pomoč prosim... (20.8.2005 1:20:38)

Zase se brigaj :P

BigWhale -> punce pomoč prosim... (20.8.2005 1:27:58)

Leon,

Pa ti ves, da si vse odgovore meni napisala v skrajno zaljivem tonu? Kjer predvidevas, da nisem nevem kako pameten, mi pravis naj si poiscem pomoc in da sem budala.

Jaz ti tudi ene same zal besede nisem rekel. No, mogoce si verz, ki sem ti ga napisal prevec osebno vzela ali pa to, ko sem ti rekel, da ne znas postaviti smiselnega naslova teme. Ampak slednje je v bistvu res. Tocno tale tema je dokaz. :)

lefairyon -> punce pomoč prosim... (21.8.2005 20:48:29)

piči dalje...

Stran: [1]