Sa.Ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nastya Živjo ! Jaz te ne bom napadala, tako kot sta te moji predhodnici..ene so pač tako pametne..razlika je ali roditi otroka januarja ali junija..letni čas je drugačen - se mi zdi Jaz sem imela PDP 12.7.2008, rodila sem 25.6.2008, zato ti lahko iz lastnih izkušenj povem..jaz sem nakupila stvari bodiye z dolgimi rokavi, tudi kratkimi in brez, bombažne pajacke z rokavi in brez, ne vem že kako se jim reče - pajacek do pasu s stopali, nekaj kratkih hlačk-bom bolj rekla do kolen, nekaj športnih dolgih bombažnih hlačk-trenirkice, bombažne kapice, dekica bombažna, nogavičke, copatke, tanko pleteno jopčko, jopčko s kapuco bombažno..sem pa potem iz svojih izkušenj ugotovila, da mi manjkajo majčke z dolgimi rokavi, takšnih ki jih daš čez bodi - poloverček, ker v hiši je bilo hladno in mi je manjkalo..čeprav je bilo zunaj zelo vroče..čez en mesec pa je bil cel teden grozen mraz in deževje, mi je pa prav zlata vredno prišel plišast kompletek - če verjameš ali ne..moraš pa vedeti to, da v hudi vročini ne hodiš ven, ko pa greš pa za tako majhnega dojenčka ni nič odveč če ima dolge rokave in hlačke s stopali ali nogavičke gor, pajacek..isto pa je ponoči, body, pajacek in še pokrit, pa mu ne bo nič preveč..gledati pa moraš predvsem to da je bombaž, ki diha..upam, da sem ti kaj pomagala, če ne me pa še kaj vprašaj in sem bom spomnila in ti z veseljem pomagala..ne vem zakaj ti nebi, če ti lahko Lp
|