Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 11:33:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sicer brskam tudi jaz, ampak morda katera od vas najde kaj, česar jaz ne bi. Iščem pa zgodbe (najraje resnične, seveda), legende, nerazložljive (paranormalne) dogodke, lokacije, ljudi... karkoli pač - na relaciji med severno Italijo in južno Španijo, vključno s Portugalsko in Francijo. Zanimajo me lokacije krajev, kjer naj bi ljudje videli duhove oz. kjer naj bi se dogajali paranormalni dogodki. Zanimajo me kraji videnj oz. pristankov NLP-jev. Iz katerihkoli razlogov zapuščene vasi ali mesta. Kraji z domnevnimi najdbami (kakor npr. francoska vasica iz DaVincijeve šifre). Lahko tudi kraji z nenavadnimi znamenitostmi (npr. pitaj-Boga-kako postavljenimi "objekti" a la Stonhenge). Takšni ali drugačni misteriji, pač.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 13:11:19
|
|
|
|
HuAnita
|
Če bom soavtorica knjige potem---
|
|
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 13:34:30
|
|
|
|
ZARA
|
Zdej k je A.C.Clark umrl, boš pa ti njegova naslednica?
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 14:40:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Če bom soavtorica knjige potem--- Knjige? Ne bom pisala knjige o tem.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 17:00:14
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Če bom soavtorica knjige potem--- Kerensa si planira dopust, a prelena je za obisk knjiznice.
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 17:51:59
|
|
|
|
Kerensa*
|
In po kaj naj bi šla Kerensa v knjižnico, če je vse na Internetu?
|
|
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 20:09:13
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Zdej k je A.C.Clark umrl, boš pa ti njegova naslednica? No ja....Arči Klark je bil res svoja klasa...ne gre pa pozabit da je imel prste vmes tudi pri dokaj pomembnih projektih...
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 20:11:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Zdej k je A.C.Clark umrl, boš pa ti njegova naslednica? Ne.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 20:14:14
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Zdej k je A.C.Clark umrl, boš pa ti njegova naslednica? No ja....Arči Klark je bil res svoja klasa...ne gre pa pozabit da je imel prste vmes tudi pri dokaj pomembnih projektih... Ja, glede na dejstva je bil meni osebno car.
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 20:27:40
|
|
|
|
Felicita
|
tule povpraši: http://www.rawfear.net/forum/
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 21:01:03
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* In po kaj naj bi šla Kerensa v knjižnico, če je vse na Internetu? Ce bi veckrat sla v knjiznico kaj takega ne bi vprasala.
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 21:01:04
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ja, glede na dejstva je bil meni osebno car. Glede na dejstva je vsaj 6xni car! Danes. In še dooooolgo časa bo!
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 21:02:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* In po kaj naj bi šla Kerensa v knjižnico, če je vse na Internetu? Ce bi veckrat sla v knjiznico kaj takega ne bi vprasala. Nimam po kaj iti tja. Vse, kar sproti potrebujem, najdem na Internetu (sama ali s tujo pomočjo), knjige, ki jih želim prebrati, pa kupim.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 21:03:28
|
|
|
|
m_o_i
|
Shirley Maclaine je napisala "Camino" - neka potopisna zadeva na obmocju Portugalske, Spanije (prebrala je se nisem, ceprav jo imam doma; je pa menda bolj na duhovni ravni...ociscevanja, razmisljanja pa to)
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 21:05:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
Santiago de... de nekaj, ja. Se mi zdi, da sem že slišala za to (če je to to) - nekakšna romarska pot.
|
|
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 29.3.2011 21:43:39
|
|
|
|
m_o_i
|
jep, to bo to drugace pa o NLPjih inu vesoljcih ve jako dosti povedati Erich von Daeniken (knjigi Spomini na prihodnost in Nazaj k zvezdam npr.). sem ga pa tok nazaj prebirala, da se ne spomnim vec, ce je na omenjenih podrocjih tudi kaj "zavohal) http://www.daniken.com/e/index.html
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2011 22:22:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 30.3.2011 0:13:11
|
|
|
|
superstar7
|
Italija ima en zanimiv otok zelo blizu samo tko ne boš gor prišla reče se mu Poveglia. Pogooglaj sicer nič pretresljivega. Kuga vzela nevemkoliko ljudi zdej pa kao straši. V španiji je EL CAMINO DEL REY tja ti ne bi priporočala zahajat če nisi neka huda športnica pa tudi duhov ni (samo povem ker vidim da je m_o_i že omenila. V glavnem je veliko mest kjer """straši""" (tudi v sloveniji baje v predjamskem gradu je bila že ekipa iz amerike) za nlpje pa ne vem ker me ne zanimajo (razn če so teli vesoljčki neki hudi obdarjeni mišičnjaki). In... greš potovat?
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 30.3.2011 5:47:05
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Zdej k je A.C.Clark umrl ne?!?!? kdaj? (no, saj ni, da je blo prezgodaj al pa da me je premal dogajal v tem lajfu...) No, zdaj je pa že en čas. http://en.wikipedia.org/wiki/Arthur_C._Clarke
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2011 8:09:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 30.3.2011 9:18:32
|
|
|
|
superstar7
|
Če pa te zanimajo grozljive zgodbe ki nimajo veze z duhovi in nlpji ampak so čista zloba človeka greš v vatikan in povprašaš koliko duhovnikov obtoženih zlorab se še vedno skriva tam.
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 30.3.2011 16:57:53
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: superstar7 Če pa te zanimajo grozljive zgodbe ki nimajo veze z duhovi in nlpji ampak so čista zloba človeka greš v vatikan in povprašaš koliko duhovnikov obtoženih zlorab se še vedno skriva tam. Srhljivo... ne ves ali bi se nasmejal ali bi se zjokal....
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 30.3.2011 17:12:14
|
|
|
|
ZARA
|
Mislim, da je kar za zjokat.
|
|
RE: Pomoč pri iskanju "zgodb" 30.3.2011 17:44:19
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Mislim, da je kar za zjokat. Res je... je pa domiselno osmisljeno - crnohumorno... Bi rekla - kvaliteten sarkazem.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?