watershine -> UKC LJ - ginekološka klinika (29.3.2011 11:29:56)
|
pozdravljene! vse tiste, ki imate IZBRANEGA GINEKOLOGA V UKC LJ - GINEKOLOŠKA KLINIKA - LEONIŠČE ali že vete: DA BODO UKINILI LABORATORIJ!? ta bo baje deloval samo še do tega petka 1.3.2011 potem pa nič več! baje da preveč stane! vse preiskave bomo morale pacientke opravljati na POLIKLINIKI in to NE NA ISTI DAN KOT JE PREGLED AMPAK PAR DNI PREJ! sama sem v 8m nosečnosti (PDP 30.4.2011), preglede imam ob ponedeljkih, vozim se 38km (45min) in situacija je taka: če imam v ponedeljek pregled (4.4.2011) bom mogla v četrtek (31.3.2011) na polikliniko da oddam urin - TOREJ SE BOM ENKRAT PELJALA V LJ SAMO ZA TO DA SE BOM (po domače povedano) POLULALA V LONČEK!!!!!! meni se zdi to naravnost grozno! predvsem zato, ker nisem bila zadovoljna z storitvami ginekologije v našem kraju in sem šla zato v Lj, in še v samoplačniško ambulanto, ker sem imela že poven kufer vsega in kaj dobim!? maraton po ljubljani zaradi enega lončka urina! halo! moja ginekologinja mi je rekla da ima tudi veliko pacientk iz Celja in še bolj oddaljenih krajev (tako da je moja razdalja dokaj mila v primerjvi z ostalimi) in poglejmo si kako bi potekal zadnji mesec nosečnosti-ko bi mogle res samo še uživat: 2krat na teden v LJ - enkrat se polulat v lonček, drugič pa pogledat kaj so pokazale raziskave... KAJ LAHKO STORIMO ME!? povejte vaše mnenje!
|
|
|
|