hajdi21 -> 3D UZ - kje in koliko (17.8.2005 11:54:38)
|
Monja, ne bo ti žal, če boš šla v SG. Midva z dragim sva bila tam sicer že v 19. tednu (dopusti), ampak, smo celo pikico pregledali, presnemali, ful smo se nasmejali,.... Pregled je trajal kar celo uro, domov pa sva prinesla 20 slikic in 10 filmčkov, pa moram rečt, da je oboje ful dobro, slikce so ful lepe. Če želiš, ti povedo tudi za spol, seveda, če da pikica nogice narazen. Jaz zdaj z mojim dragim vsak dan gledam te filmčke in sem postala pravi ekspert glede tega. Sicer sva imela zraven USB ključ, če bi bilo pa filmčkov preveč, bi pa posnela zadevo tudi na CD. Tu sicer ne dobiš nekega izvida (jaz ga pri moji ginekologinji, ko mi je delala morfologijo, tudi nisem), pa potem sama še enkrat vse pregleda in če bi bilo kaj narobe, te obvesti domov po pošti. Skratka, povem ti, ne bo ti žal. Ti filmčki ti ostanejo za vedno, malo si že lahko predstavljaš, kakšen obrazek ima tvoja pikica, pa prstke šteješ, hrbtenico ti posname, pa nogice, vse premeri, pretok plodovnice preveri, pa bitje srčka, pregleda srček,.... Upam, da ne delam komu krivice, ampak glede na to, kakšne preglede imam pri svoji ginekologinji..... Ki samo nekaj mrmra v brado, pa podatke zapisuje samo na neke liste, sploh ne v materinsko knjižico - jo moram naslednjič vprašat, zakaj ne zapisuje notri, kaj če jaz te liste do poroda izgubim, mislim!!! Glede na to mi ni bilo škoda tistih 10 jurjev, niti malo ne! Lp, Hajdi21
|
|
|
|