ronja
|
O, ti boga punčka in mamica! Niti pod razno si ne morem predstavljat, kaj zdaj doživlja in upam, da si mi nikoli ne bo treba. Izgubit otroka je gotovo najhujše, kar se ti lahko zgodi, če je pa še na tak način, da si priča, pa nič ne more, da to naredi nekdo, ki si ga imel nekoč rad, mu zaupal... Uh, boljše da neham razmišljat! Pomagat ne znam, upam, da ji kdo blizu nje zna... Želim obema najboljše. Kriviti mamo v teh trenutkih je nekaj najhujšega. Nikoli ne bomo vedeli kaj točno se je v tistem stanovanju dogajalo in tudi ona verjetno znova in znova premleva kaj je bilo, kaj bi lahko bilo, kaj bi ona lahko storila in dvomim, da ona ve kaj točno se je dogajalo. Lahko je bilo v preteklosti tako, da je bil nasilen samo do nje, punčko pa je pustil pri miru in se je mama umaknila, ker je v preteklosti to zadostovalo. Lahko ji je zagrozil, da bo tamali kaj storil če se ne bo umaknila iz stanovanja. Katera mama v tem primeru ne bi šla ven? Sem prepričana, da če bi mama kakorkoli posumila, da bo oče tamali kaj naredil, stanovanja ne bi zapustila. L Podpis pod mojcazigo in metulj. Mama je po moje šla ven zato, da bi zaščitila otroka - verjetno je mislila, da se bo umiril, če bo po njegovo - saj navadno je tako pri nasilnežih. jasno, da si NIHČE ne more predstavljat, da bi kdo uresničil take grožnje. kalbo, hvalabogu, da moji punci nista nič o tem zvedeli oz. vprašali! Meni lubi ni hotel nič povedat in ker nimava ne cajtngov, ne tvja, nisem niti nič vedela, dokler mi ni včeraj po tel. povedal oče. In je bil lubi prav jezen: "Pa kaj ti grejo to pravit?" Moram priznat, da se strinjam z njim, rajši bi živela dalje v svojem mehurčku, tale moja žalost prav nikomur ne koristi... Za vse tiste, ki kradejo, mi ni problem, ni prav, ampak me ne prizadane, tole pa... In grozen mi je občutek, da nimam pojma, kaj bi lahko naredila, da se to ne bi nikoli več zgodilo. Čisto nič dobrega ne vidim v vsem skup.