MAMI 4 -> RE: DECEMBERKE 2011 (24.7.2011 14:47:01)
|
srečica-super za rezultate-uživaj na dopustu! je pa na morju kar mrzlo-ne pozabi na dolge rokave-je shladilo. Se pa vsaj da dihat! nalia-če je tu tako mrzlo, pri je pri vas skoraj sneg?[sm=smiley1.gif]...sem poletno oblečena in me prav zebe. Nedelje imamo na izi in ponavadi ne delamo, če ne bi se kar danes lotili prenove, ker je lepo hladno. Sinek super, hvala. Le včeraj je imel vročino (me čudi, da bi bilo zaradi udarca[sm=zmeden.gif]), danes je še na meji, ampak bo ok po moje. Ja, moj mali je suh ponoči, brez plenice...mu pa enkrat toliko uide (recimo na 14 dni). Hodimo pa ponoči lulat ko se zbudi (ponavadi se zbudi, ker ga tišči). Če je suha cel teden lahko poskusiš brez. S kili sem nekje +3 kg, oz +4 kg, sem pa že itak od prej malo v +[sm=jezicek.gif]. V zadnjih nosečnostih se nisem zredila več kot 10 kg, upam, da bo tudi sedaj tako. Sicer se ne obremenjujem s kg. Sem se p odločila, da bom tokrat po porodu malo poskrbela za linijo (zadnja leta sem stalno noseča, če ne drugo doječa, tako, da se mi kar pozna...ko sem se poročila sem imela pri 176 cm le 54 kg, sedaj pred nosečnostjo pa kakih 25kg več...). Jaz utripov na AS ne štejem, ker tako šibajo, da ne sledim...pa tudi slišim, da je hitro. Ne skrbi, gotovo je v mirovanju in je ok...Zdaj ko miga, pa itak poslušam na 3 dni. Kakšen dan je tako živahen (a), da je pravo veselje. medea- glede Wc-ja sem na istem, hodim še bolj pogosto, pijem pa res veliko-stalno me žeja. Spim zelo slabo (trebuh) in včeraj me je pekla zgaga, tako da se je začelo...(in večerje sploh ne jem!). Pa stalno razmišljam o porodu...in strah me prijema...čeprav je le nekaj ur muke in potem darilo, me je najbolj strah osebja!!! Ko smo bili v petek v bolnici s tamalim in sem se spomnila ko sem šla v pordnišnico pred porodom in ko sem imela SS, me je prijel tak tesen občutek... sara-upam, da je jezik ok[sm=smiley1.gif]. Če imaš apetit pomeni, da sta z detetom zdrava, kar je najbolj pomembno[sm=smiley1.gif]. Glede večjih opravil pa raje prej porihtam...nas je toliko in toliko nepredvidljivih stvari, da si res ne morem pustiti za zadnje mesece...pa še takrat (do oktobra)upam, bom še v formi, potem bo težje vse skupaj...Že samo porihtat sprotne zadeve bo napor. Ne vem, če jefajn, da me mate tu gor, včasih se mi zdi, da sama sebi pišem[sm=jezicek.gif].[sm=zmeden.gif]. Vidiš moj možek pa mi v gospodinjstvu ne pomaga, ker ima dovolj drugega (služba in prenova hiše, mu pobere ves čas...) Smo imeli sestanek o imenih...mislim, da bo ostalo kar sem jaz dorekla...vsak bi svoje...mož pa brez idej...
|
|
|
|