Medea10 -> RE: DECEMBERKE 2011 (10.5.2011 11:05:32)
|
Dobro jutro punce! Kako ste? Upam, da dobro, tiste, ki pa bruhate(mo) pa čimprej boljše počutje. Včeraj sem morala tud v laboratorij dat kri in urin... Že včeraj sem govorila, da mi je laborantka "grdo" vzela kri, ker me je bolelo, danes sem pa še tolk bolj sigurna, ker me kar boli okrog pikice. [sm=smiley7.gif] pamizika- a ti bi tud non stop jokala? mene je tud to prijelo... Prav otožna sem pa ne vem zakaj [sm=smiley13.gif] upam, da ti teden hitro mine, da vidiš svojo pikico. [sm=9nebesa.gif] MAMI4- super za zabavo. [sm=bravo.gif] Upam, da te ni nič matralo v neprimernem času. In pa super za pregled! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bobek05- uf pol ti pa res hitro raste trebuh, če te že srbi [sm=smiley36.gif]. Maži ga s kakšnim oljem pa bo bolje. lelo- uživaj danes ob pogledu na svojo pikico [sm=smiley27.gif] Dost vas piše da ste že v 11. in 10. tednu, ko to preberem, se mi zdi kako daaaaleč zadaj sem [sm=jezicek.gif] jassika- petek 13. bo zate srečen dan [sm=bravo.gif] italijani imajo 13. tud baje za srečen dan, nekatere druge države po svetu pa so tako vraževerne, da celo spustijo (ne označijo) 13. nadstropja ampak gre iz 12. kar na 14.... [sm=smiley36.gif] j.b. spet imava pregled na isti dan [sm=jezicek.gif] ampak jaz ga nimam zjutraj. Laima- [sm=smiley31.gif] so nadležne slabosti a ne? Ravnotakrat "gnjavijo" ko ni treba. [sm=smiley26.gif][sm=smiley35.gif] V MK mi je napisala 8t. Zdaj sem šla gledat kaj mi je napisala (če sem morda narobe slišala) in piše: CRL: 19 mm (na sliki pa je CRL 19,52 mm). Sem na netu zbrskala, da je to "razdalja med eno in drugo sečno kostjo ploda in se uporablja pri ultrazvočni oceni velikosti ploda", tako da je potem naša pikica velika 1,9cm in ne malo več kot 6mm (kot sem mislila), kar bi potem blo tudi primerno glede na tedne. [sm=zmeden.gif] Vsaj mislim da sem prav razbrala.. Naj me katera popravi, prosim. nepovemše- [sm=smiley36.gif] mi smo šli tudi družinsko na pregled. [sm=bravo.gif] Že 4 cm? Waaau to pa bo velikan [sm=bravo.gif] evelin- super za angel sound. [sm=bravo.gif] poročaj kako je, mogoče si ga še katera umisli. Danes mi ni treba kuhat [sm=bravo.gif] je tast včeraj nardil golaž (nardi odličnega). Pa lep dan se kaže zunaj, tako, da danes lahko s tamalo malo zabušavama. Aja, punce povejte mi a lahko malo po malo skačem po trampolinu s tamalo? Nič ekstremnega sam tolk da tamalo "meče"? No, lepo se imejte, se tipkamo kasneje. Navžijte se sončka. [sm=rozica.gif]
|
|
|
|