Monstera -> RE: Decemberke 2011 (19.4.2011 13:56:56)
|
Čao punce. Dolgo se nisem javila, ma mi slabosti nič ne pustijo delat. Učeraj sem šla še k osebni zdravnici in je ravno tako rekla, da moram potrpet in dala iste nasvete. Razen omenila je sladoled, da to miri želodec in pa akupunkturo ali homeopatijo, samo to mi ne pomaga, ker je treba plačat, mi pa za to žal nimamo denarja. Jaz bruham čisto vsako jutro, večinoma 2x v roku pol ure od kar ustanem. Potem grem šele jest, drugače gre vse ven, brezveze. Potem pa kakor kdaj, še enkrat po kosilu oz. če imam srečo, pred, in pa še po večerji. Če gre večerja ven, mi moj naredi kak sendvič, da ne grem s praznim trebuhom spat. Uglavnem, mučimo se. Še vrti se mi, ne hodim ne v službo ne v šolo, ker bi vse pobruhala. Ginekologinja mi je tudi rekla, naj bom doma. A počutje je obupno in to da sedaj tukaj sedim in vam pišem, je super! Na žalost se zgodi malokrat. Še dva tedna potrpimo potem pa mora it na bolje. Konec tedna grem k mojim staršem za kašni 2 noči, ker mi je doma že od prostora in dolgčasa slabo, ko sem sama. Mami je pa bolana tako da se bova skupaj spodbujali. Zanimivo, da se počutim kot da umiram ne pa da sem nosečka XD Sem dva dni nazaj neko grozljivko gledala, je neka ženska rodila demona, sem rekla mojemu, lej lej, to mam tud jaz notri haha. No, UZ imam 5.5, upam da bo takrat že bolje. Drugače mi je pa moj res prinesel vse kar mi je pasalo jest. Tisto sacher tortico smo en dan jedli, pa lignje v rižoti pa kitajsko je enkrat prinesel domov, enkrat horse burger, korenčkovo juhico, pire z bučkino omako, aja enkrat sva celo v mc drive zvečer šla, pojedla sem res hambruger in pomfri in je vse noter ostalo :D Paše mi tudi kislo, tako da mi stiska limone in pomaranče. Zaprta sem tudi sama, sicer ja, komaj kaj hrane noter ostane, ampak predno me na potrebo me taaaako šraufa da res full boli. Pravijo, da donat pomaga, meni ne paše zaradi mehurčkov, ker mi je pol slabo. Jaz pijem tele egote, probiotične jogurte in pa kefir, mi tudi full paše ker je kisel. Pa te egoti majo res božanski okus, njam njam. Ja nič, to je to, komaj čakamo da še tale slab mesec mine, potem pa se veselimo na veliko :D Upam, da se kmalu spet oglasim.
|
|
|
|