AljaAn -> RE: DECEMBERKE 2011 (27.9.2011 21:29:58)
|
Pozdravljene vse nove! Jaz pa hodim sem tako pogosto [sm=zmeden.gif] da vmes pomoje že trikrat barvo spremenijo in nič ne vem. Videla sem da se je večina novih prijavila tudi na FB in nisem niti pomislila, da se tukaj še kaj dogaja [sm=zmeden.gif] Bi morale biti res bolj priden tudi na rr [sm=smiley1.gif] Jaz ima tudi Mullerjeve modrčke za dojenje in sem vzela enako številko kot jo sicer nosim, pa so mi bili potem malo preveliki. Moram pa še kakšnega kupiti. Sploh nisem vedela, da imajo v porodnišnici tudi takšno trgovino [sm=zmeden.gif] Itak....ker sem bila samo v porodni sobi in nato v sobi, pa naravnost domov....pomoje tudi do konca hodnika nisem prišla [sm=smiley36.gif] Folna enako kot Medea10...sem in tja kakšen Fembion2..na začetku pa redno [sm=smiley1.gif] Evo to je to...pri meni nič novega....lahko pa jamram [sm=smiley36.gif]...če nimam mravljinčastih rok, me boli križ, zdaj pa že od petka išijas in komaj hodim..mala mi pobegne, potem se pa derem, da me sliši cela vas, ker je ne morem ujeti [sm=smiley36.gif] Pa bo tudi to bolje...enkrat drugo leto [sm=smiley36.gif] Jaz sem že vse oprala in zlikala in čaka v omari...me pa kar malo panika, ker sem se zmenila za košaro za na voziček (imam samo športni del) in je bilo vse super, zdaj pa se je gospodična premislila in ne bo prodala, ker bojo imeli še enega otroka (še ni noseča) in mi jo tudi posodila ne bo...in sem šla danes v trgovino po voziček (bil na servisu) in sprašujem če lahko kupim samo košaro, pa je valjda tri mesce za čakat da jo dobiš [sm=zmeden.gif] Sem bila tako besna na cel svet...ko se nekaj zmenim in to ne velja....pa sem še rekla, da če ne dobim košare, tudi vozička ne bom servisirala, ampak raje kupim vse novo v kompletu, ker bo enako denarja....no pa imam....servis sem plačala in košaro bom dobila januarja [sm=zmeden.gif] Sreča da rodim začetek decembra in bom bebe lahko kar v rokah nosila na spehod po vasi [sm=smiley36.gif] Pa tetre plenic še nisem dokupila in potem ko sem danes prišla iz trgovine čisto panično, da kaj če pa me kaj prehiti....ja in??? To pa valjda res lahko kupi mož [sm=zmeden.gif] Sploh ne vem kaj mi je na trenutke?? No malo sem pa vseeno napisala/pojamrala....zdaj pa lep večer in mirno noč s čimmanj obiski wc-ja vam želim [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|