Kerensa* -> RE: Azurna obala (28.3.2011 15:42:44)
|
Avtodom (za 4 osebe) midva lahko dobiva za cca. 60-70€/dan (ob min. 14-dnevnem najemu), kakšne cene so pa drugače, ne splošno, pa ne vem. Ampak imam nekako en zadržek pred avtodomi. Ne znam ga najbolje razložiti, ampak zdi se mi, da če bi šli z njim, bi videli oz. doživeli manj, kakor sicer. Če imaš avtodom, potem spiš v njem, mene pa ne zanima samo gledanje in fotografiranje pokrajine, temveč me zanimajo tudi kontakti z ljudmi, pa naj bodo to natakarji v restavracijah, sobarice v hotelih, varnostniki v kampih itd. - če pa potuješ z avtodomom, pa si za veliko teh kontaktov prikrajšan, saj kuhaš načeloma na plinskem kuhalniku v avtodomu, tam spiš in podobno. Zato imam rajši avto (lani sva vzela karavana za 20€/dan) in za letos planirava enako, če bova šla pa z otrokoma, pa imava v mislih enoprostorca (npr. Sharan ali nekaj podobnega). Edina pot, na katero pa BI šla z avtodomom (najbrž predvsem zaradi razdalje in zato, ker se res lahko zgodi, da naj svoji poti prenočišča ne najdeš), pa je ROUTE 66 v ZDA. To nama je pa velika želja oz. cilj nekoč, ko bova velika in bogata [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - zaenkrat za to nimava ne denarja, ne časa (min. dveh mesecev dopusta niti pod razno ne moreva dobiti, pa četudi neplačanega).
|
|
|
|