korinca -> RE: uporabnice mace (27.4.2011 21:14:04)
|
maco sem jedla od 1 dne m. 3 kavne žličke (prah kupljen v dm) sem zmešala z vodo, ter notri raztopila šumečo tableto folne kisline ( kupi se v mercatorju), za boljši okus. Zraven sem na pribljižno vsak 2 dan pojedla cinkovo tableto ( to izboljšuje celice nasploh). Že kak mesec prej sem se popolnoma odpovedala beli moki in jo nadomestila s polnovredno. Bel riž z rjavim, črtala sem sladkarije, namesto kofeinske sem začela piti brezkofeinsko kavo. V prehrano sem vnesla več beljakovin in čimmanj oh. Z mojim sva začela vsak dan hodit na kakšen hribček ali daljši sprehod v naravo. Kakorkoli je že to botrovalo je dejstvo, da sva oba z mojim izgubila kakšno kilco, počutila sva se bolje , sploh jaz sem to občutila, ker delam 8 ur za kompjuterjem in me običajno zelo matra pomladanska in "popoldanska" utrujenost.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Rekla sva si, da bova s tem načinom življenja nadaljevala, verjetno ne tako striktno, kolikor bo pač mogoče... Obupat pa nikar, velikokrat se borba obrestuje... Srečno!!!
|
|
|
|