Gosti obroki po flaški (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

metuljčica 5 -> Gosti obroki po flaški (15.8.2005 8:47:27)

Prosim povejte mi s katerimi kašicami naredite vi gosti obrok po flaški. Naša mala je nekako najbolj zadovoljna s čokolinotom.:kuza:

babylove -> Gosti obroki po flaški (15.8.2005 8:58:00)

Jaz sem po naključju 1x prišla do Čokolešnika - fuj fuj fuj, to je tako zelo sladkano, da bi morali prodajo prepovedat!
Sicer pa glede kosmičev ne bom v pomoč, ker kupujem Nestle in Bledina, ki jih na slovenskih policah nisem zasledila.

Marogica -> Gosti obroki po flaški (15.8.2005 9:08:05)

JAz mu kupujem različne kašice, da ne je vedno isto. Tako da so pri nas na jedilniku naslednje mlečne kašice: grisolino, keksolino, rižolino, od 8. mes dalje pa čokolino.

Anonimen -> Gosti obroki po flaški (15.8.2005 9:18:10)

Isto kot Marogica.

metuljčica 5 -> Gosti obroki po flaški (15.8.2005 9:19:14)

Tudi naši je čokolešnik ogaben, vendar še nisem ugotovila zakaj, toda zdaj vem. Drugače ji vsake toliko zapaše keksolino, miluppin grisin riževa kašica, najbolj pa čokolino tako, da jih imamo odprtih pet različnih kašic, za probat pa imamo še fruttolino, ki je še zaprt. Naj navedem da edino medolinota ni prenašala, ker kadarkoli ga je jedla jo je zvijalo do onemoglosti.:sloncek:

Marogica -> Gosti obroki po flaški (15.8.2005 9:23:37)

Medolino vsebuje med, kot že samo ime pove. Meda pa naj ne bi dajali do 1 lete. Mislim sicer,da za radi alergije, lahko pa je povezano tudi s črvičenjem. Ne vem, ker ga mi doma ne jemo.

Anonimen -> Gosti obroki po flaški (15.8.2005 10:51:58)

Kolikor je meni znano, čokolešnik lahko jedo šele od 8. meseca starosti naprej, medolino pa vsebuje med in ga ne smejo jesti do 1. leta starosti.

Mi mu vedno zvečer na flaško damo rižolino. Na žličko pa sadno kašico in od včeraj dalje bomo poskusili z riževo kašico s slivami.

SaaS -> Gosti obroki po flaški (15.8.2005 15:12:01)

Pred nekaj dnevi se je govorilo o medu. Otroku do 1 leta naj ga ne dajemo, ker je v njem lahko neka bakterija Clostridium botulini. Ta pa povzroča bolezen botulizem, ki naj bi bila zelo nevarna tako majhnim otrokom.

Stran: [1]