ronja -> RE: Hudič ga je vzel (1.4.2011 22:13:55)
|
Gorenje! Razlogi: ne crkuje dosti (pa pri dveh malih, od začetka brez plenic lahko verjameš, da je stestiran:), ima 5 let garancije in res dober servis. Pa tih je, neprimerno tišji od ostalih, ki sem jih jaz mela priliko slišat. In do zdaj so nam res dolgo zdržali (še v primarni družini, midva imava od začetka tega) in niso občutljivi, če grdo delaš z njimi. Zamik ure je fajn - mi če gremo kam na izlet za čez vikend, napokam prej v stroj in dam, naj opere čez 24 ur in ko se vrnemo, je perilo oprano in ga samo obesim. Tudi otroška zaščita je praktična, če imaš malčke (da si stroj zapomni nastavitev, ki si jo dal in se ne sekira, če prstki kaj pritisnejo ali pa premaknejo kak gumb). Če so tvoji otroci že večji, to ne igra vloge. Če rada ven kuhaš, poglej, da ima tvoj stroj to možnost (baje nekateri sploh nimajo več programa za 95°C, samo še do 60. mene to ne bi zelo motilo, nekatere pa. Vratca se lahko odpirajo od strani ali zgoraj. boljše je od strani (tastari sistem), ker če se kaj pokvari, precej dlje delajo, če morajo cel boben prej ven vzet (tako so povedali serviserji, sama nisem imela takega stroja).
|
|
|
|