luka jan -> RE: Nokia 5230 (31.3.2011 10:17:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja IZVIRNO SPOROČILO: malenaa IZVIRNO SPOROČILO: mala maja jaz sem jo pred meseci vzela pri Simobilu. Kolk sem pa zadovoljna z njo [sm=zmeden.gif] Žal mi je moje E63-ke[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], pa čeprav sta to dva čisto različna telefona ni ne vem kaj tale 5230-ka. Rajši izberi kakšen drugi telefon. Če pa ni navajen telefona na dotik pa sploh ne kupuj tega telefona, rajši kakšnega malo večjega. meni tudi ful velikokrat "zmrzne2 oziroma kar napiše da je omrežje zasedeno in sploh ne morem klicati ven. zadnjič se mi je v dveh dneh 3x ugasnila in sem morala prav fizično vzeti ven baterijo, da se je zbudila. a to si mojo 5230 opisovala [sm=smiley36.gif] klump od klumpa - žal mi je, kolko imam las na glavi, da sem si jo kupila očitno ja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni je možek obljubil da mi da polovico zraven pa še on bo vezavo vzel, tko da grem po Samsung galaksy-ja v sredo. komi čakam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. In prvič v živlejnju mi ne oporeka kaj rabim nov telefon[sm=smiley13.gif] Zanimivo, sem zamenjala že enih par Nokia telefonov, pa je vse delalo tako kot je treba. Izgleda da tudi Nokia ni več tisto, kar je včasih bila.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|