Poka -> RE: Prehrana pri strokovnjakuc (12.8.2011 9:01:39)
|
Ta knjiga, ki se reklamira na spodnjem naslovu je iz strokovnega vidika katastrofa. Zmotil me je stavek, kako shujšat 8 kg v desetih dneh, ko vsi vemo, da je to nezdravo. Niti tako izgubljene teže ne zadržiš. Vzrok za bruhanje pa siguno ni slaba prehrana, ke rpoznam ljudi, ki jedo zdravo, se ukvarjajo s športom, pa vseeno nekatere bruhajo po par mesecev. Na spletu obstaja ena spletna stran, ki jo moram tudi sama poiskat, kjer so recepti za vsako obdobje nosečnosti, pa tudi za čas pred nosečnostjo. Pregledala sem jih in so res dobri, zraven je napisana mikro in amkro sestava... Ker pač vemo, da v določenih obdobjih, potrebuješ več folne, v kakem mogoče več kalcija in tu so res taki recepti. Če se vam da držat diete ves čas - ne narobe razumet, to niso diete za hujšat, ampak za nosečnice - ampak če se vam da kuhat točno po receptih, mene namreč to dosti ovira in omejuje. Je včasih boljše, da pač ješ tisto, kar več, da je zdravo in telo potrebuje. Sploh zelenjavo z veliko folne, na srečo sem jaz oboževalka brokolija, bučk in podobnega :)
|
|
|
|