Poka -> RE: Kreditna kartica ali mini kredit? (31.3.2011 21:49:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Drži, 158,63€ na mesec, 13 mesecev. Za kredit potrebuješ ali pogodbo o zaposlitivi za nedoločen čas, lahko pa zadostuje tudi pogodba za določen čas, vendar je v tem primeru kredit lahko samo za toliko časa kot imaš pogodbo. Mogoče v teh časih. Mene so še lani vprašali, če bi ga vzela na tri leta, ampak meni je v interesu čim prej odplačat stvari... Pravzaprav :) sem se ravno spomnila, da ga sploh imam na tri leta, ampak ga že leto in pol odplačujem. Enega prej sem imela na 10 mesecev, pa se zdaj ne spomnim, če miga mogoče niso hoteli dat na več... Kolegica je dobila par let nazaj na 7 let. Limit - ja... težko prideš ven... Meni je uspelo iz tri jurje minusa prit na jurja plus, nekje v enem letu, sam kaj ko je veselje trajalo en mesec in zdaj sem spet za 3 v minusu... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sam če ni druge možnosti.... Ma imam celo dva limita in sem v obeh za toliko, saj če bi moj vedel, bi verjtno poslušala predavanja... Ma... sem zapufana ful... je pa en liit vezan na varčevanje in bi ga mogoče kmalu lahko pokrila in zaprla račun.
|
|
|
|