Marogica -> Neješči otroci (15.8.2005 7:36:33)
|
Tudi jaz sem enakega mišljenja. otroke je treba že hitro "pripravit", da hrano, ki jo bodo jedli v bodoče, ni ravno takšna kot si jo želimo. V vseh so E-ji, pa povzročitelji raka, alergij..... Se ne bi čudila, če bomo počasi umrli od lakote, če bi se striktno držali navodil, kajti skoraj v vsaki hrani se že nekaj najde, ali pa bereš raziskave, katera hrana je v kakšni zvezi škodljiva. Da ne bom dolgovezila. SAmo primer moje starejše sestre, ki ima 11 let starega sina. Od njegovega rojstva dalje so "pretiravali" z izbiro zdrave hrane za njega v nulo.Kupovali so mu samo posebne sokove, posebno meso, v glavnem so mu posebej kuhali vse do šole.... Rezultat tega je, da fantič že nekaj let je samo pizzo (mergarito), spagete brez kakršnekoli polivke in McDonalds je vsaj 3-4 na teden glavni obrok. Ostalega ne je NIĆESAR!!!!! Če smo na kakšnih rojstnodnevni zabavah ali pikniku, se vsedejo v avto, ga odpeljejo v McDonalds sredi zabave, pa pridejo nazaj, da revček ne bo lačen, kljub obloženim mizam. To se vidi, kam lahko pripelje zdrava prehrana in posebno kuhanje-vsaj v tem primeru. Nečak je tudi nenormalno suh. Mi nismo nikoli pretiravali, smo zgodaj začeli z kravjim mlekom in ostalo hrano. Naš fantek pri 4,5 letih je VSE, razen nekaj stvari, ki jih pač ne mara (to pa se dogaja tudi odraslim, ali ne?)
|
|
|
|