Hrvaška-apartma ob morju (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

memole80 -> Hrvaška-apartma ob morju (22.3.2011 21:16:59)

Ali katera pozna kakšen apartma na Hrvaškem (do otoka Paga) ob morju. Po možnosti, da je lepa plaža, primerna za otroke. Lani smo bili v Vidaličih, ampak je kar je....

Hvala.

sakuL -> RE: Hrvaška-apartma ob morju (23.3.2011 9:10:15)

hm...jaz hodim v Staro novaljo (Pag), kjer imajo apartma čez cesto.... ima pa "svojo plažo". (mi se sicer vozimo na "Čisto plažo")

Sem pa tam okrog hodila peš in je veliko apartmajev čisto ob morju, pa veliko slovencev je (nevem ali je to pozitiven podatek ali ne...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).

Da bi pa imela kakšno direktno številko pa zaenkrat nimam...

Luni -> RE: Hrvaška-apartma ob morju (23.3.2011 12:00:47)

Mi tudi hodimo v Staro Novaljo, apartma imamo čez cesto, bližina urejene plaže Planjke.... sakuL, mi smo čisto na začetku Stare Novalje, pa vi?

Luni -> RE: Hrvaška-apartma ob morju (23.3.2011 12:03:25)

sakuL, a plažo Jadro ste že odkrili?

eva1 -> RE: Hrvaška-apartma ob morju (23.3.2011 12:21:57)

IZVIRNO SPOROČILO: memole80

Ali katera pozna kakšen apartma na Hrvaškem (do otoka Paga) ob morju. Po možnosti, da je lepa plaža, primerna za otroke. Lani smo bili v Vidaličih, ampak je kar je....

Hvala.

Kva pa je narobe v Vidaličah?

sakuL -> RE: Hrvaška-apartma ob morju (24.3.2011 8:10:28)

luni: mi smo nekje na sredini - bolj proti tisti majhni trgovini (če veš kje je?) Plaža Jadro? hm...je to tam nad starim pristaniščem?
mi hodimo(se vozimo) kar na Čisto plažo.

luka jan -> RE: Hrvaška-apartma ob morju (24.3.2011 8:58:44)

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Hvala.

Kva pa je narobe v Vidaličah?

Meni so tud Vidalići všeč, tako zelo, da gremo letos spet.[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

memole80 -> RE: Hrvaška-apartma ob morju (24.3.2011 20:30:16)

Kva???? HJa, za tisto malo plaže ki jo imajo, ...pa še gramoz je nametan, poleg tega se nimaš kje kopati, ker je vse polno čolnov.

luka jan -> RE: Hrvaška-apartma ob morju (24.3.2011 21:44:59)

Kva???? HJa, za tisto malo plaže ki jo imajo, ...pa še gramoz je nametan, poleg tega se nimaš kje kopati, ker je vse polno čolnov.

Meni osebno je plaža dovolj velika, všeč mi je ker ni nobene gužve, pa tudi tisti pesek mi je čist ok.

Načeloma mi na Pagu prakticiramo da smo na tej plaži kakšno urco, dve, potem pa se vsak dan peljemo nekam kopat. Za tovrstna potovanja so Vidalići odlično izhodišče, do vsake plaže je par km. Smo pa imeli apartma tu res enkraten, težko najdem kje drugje boljšega. In ko vse potegnem skupaj, je to to.[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

Stran: [1]