Naravni pomarančni juice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Kimi6 -> Naravni pomarančni juice (22.3.2011 11:22:33)

Živjo,

zanima me s katerim mešalnikom bi lahko naredila tak gost naravni pomarančni juice, kot ga dobiš v lokalih. S sokovnikom baje pride bolj voden.

Hvala in lp

pefika90 -> RE: Naravni pomarančni juice (22.3.2011 17:03:12)

S sokovnikom pride tak, kolikor nastaviš debelino pronicanja.... lahko ga nrdiš ful redkega ali zelo gostega.

Anonimen -> RE: Naravni pomarančni juice (22.3.2011 17:40:50)

Jaz imam obični električni ožemalnik. Sok je dober, enako nastaviš debelino pronicanja.

sanelaa -> RE: Naravni pomarančni juice (22.3.2011 22:43:50)

V mikser damo pomaranče, limono, pol banane in potem po želji malo soka, mleka............in zmiksamo, včasih dodamo še kakšen kivi............je pa to podobno bolj smoothiju.

DRugače je pa menda trenutno najboljši Philipsov sokovnik, no, vsaj tega imajo kar v nekaj lokalih in je res super sok, takšen bolj gost, penast.........mmmmm.

Hope2 -> RE: Naravni pomarančni juice (23.3.2011 7:10:05)

Ne vem kaj je za koga gosto ali redko, ampak naš philipsov nič kaj preveč gosto ne naredi, vsaj za moje pojme ne. Če želim gostega, si naredim v navadnem ožemalniku za pomaranče. Sok steče po luknjicah v lonček, potem pa še pulpo, ki ostane na ožemalniku dodam v sok, po želji ga gostim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Freya88 -> RE: Naravni pomarančni juice (23.3.2011 10:41:04)

Js pa nevem v kaksnih gostilnah ga pijete, da je gost? Mislim... (ko sem se delala v gostilni) smo imeli navaden elektiricni ozemalnik citrusov, kamor sem samo dodala koscke pomarance...! Sama pa se tudi nisem dobila nek posebej gost sok, kjerkoli sem ga ze pila...

Torej, kaksen je gost juice??:)

Stran: [1]