Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kopanje v kadi skupaj z otrokom 24.3.2011 20:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: koala Je pa psihologinja sina na sistematskem pri treh letih vprašala če se mami tušira gola. . Kako pa naj se človek tušira, če ne gol? Z bundo mogoče? Eni pa imajo vprašanja. A to ga je pred tabo vprašala? Ma zihr ji kaj rečem nazaj. Tudi pri nas je to vprašanje. Mislim, da je vprašalnik za 3.letnike kar enak po vsej Slo. To je to o čemer sem govorila. Naša zaplankanost oz. saj sploh en vem kako bi temu rekla.... Otrok naj ne bi videl staršev golih in točno to preverjajo. Pri našem sedaj 7.letniku je bilo še vprašanje pri psihologinji pri 3 letih, če oči in mami spita skupaj, pa sem imela na koncu jezika da bi vprašala ali sva morda pri socialni, ne psihologinji No, mimogrede, zdaj je pa psihologinja na sistematiki 3 vprašala ali me morda mož tepe, ali pa jaz njega, če kdo pije alkohol v družini, če se razumemo..... našega tega pri 3. letih niso spraševali. pa tudi so taka vprašanja za socialno, ne pa za sistematskega, kjer naj bi se kao preverjal razvoj otroka, ne pa družinske razmere
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?